Power of Love – Τους ανακοίνωσε τους νέους κανονισμούς και έμειναν με το στόμα ανοιχτό: «Διαφωνώ»

Power of Love

«Υποτίθεται ότι είμαστε στο Power of Love και ζητούσατε 12 δυναμικούς χαρακτήρες. Στην τελική, ποιος ορίζει τους κανόνες;».

Νέους αυστηρότερους κανόνες ανακοίνωσε η Κατερίνα Καραβάτου στους παίκτες του Power of Love το βράδυ της Δευτέρας (26/8). Μετά τις πρόσφατες επεισοδιακές αποκαλύψεις και τις εντάσεις που αυτές έφεραν στο σπίτι, η παραγωγή αποφάσισε να θέσει κάποια όρια και να τιμωρεί ανάλογες συμπεριφορές με κίτρινες και κόκκινες κάρτες.

«Η κίτρινη κάρτα, όταν θα δίνεται στους παίκτες, σημαίνει ότι θα πρέπει να υποστούν ένα πέναλτι για κάποια συμπεριφορά τους. Η κόκκινη κάρτα σημαίνει απευθείας αποκλεισμός από το παιχνίδι», εξήγησε αρχικά η Κατερίνα Καραβάτου, με τους διαγωνιζόμενους να μένουν έκπληκτοι με τη νέα εξέλιξη.

«Οι κάρτες αυτές σας αφορούν. Όλα όσα συνέβησαν στο gala φυσικά και δεν θα έμεναν έτσι, σας είχα πει ότι θα επανέλθω. Και αυτές αφορούν την Αντριάνα, τον Δήμο, τη Σωτηρία και τον Νίκο», επισήμανε η παρουσιάστρια του ριάλιτι.

«Διαφωνώ. Αν δεν θέλατε να πάω στο ξενοδοχείο των κοριτσιών, δεν θα μας βάζατε σε απόσταση 10 λεπτών με το ταξί. Άρα είναι σαν να με προκαλούσατε να το κάνω. Υποτίθεται ότι είμαστε στο Power of Love και ζητούσατε 12 δυναμικούς χαρακτήρες. Στην τελική, ποιος ορίζει τους κανόνες;», αντέδρασε ο Νίκος Πελετιέ.

«Τους κανόνες τους ορίζει η παραγωγή. Κι εγώ έπεσα από τα σύννεφα όταν έμαθα όσα είχαν συμβεί. Οι κάρτες αφορούν στις συμπεριφορές σας από δω και στο εξής», τόνισε η Κατερίνα Καραβάτου κλείνοντας.