Power of love – Τις λώλανε με το τατουάζ στον λαιμό: «Ίσως κάποια τυχερή να το γευτεί το φιλάκι»

Power of love

"Σκέφτομαι να κρατήσω το μουστάκι, είναι σαν το κύμα της αγάπης όπως πάει ένα σκαλί πάνω και ένα κάτω" τόνισε ο παίκτης του Power of love.

Ντελίριο στις γυναίκες του Power of love έμελλε να προκαλέσει ο Αργύρης στο δεύτερο επεισόδιο όπως είδαμε το βράδυ της Τρίτης στο πρόγραμμα του ΣΚΑΪ. Δίχως να αντιληφθούμε τον λόγο ωστόσο μιας και όλες οι διαγωνιζόμενες ξέσπασαν σε επιφωνήματα μόλις η κάμερα έδειξε τον 29χρονο barman στο διπλανό σπίτι.

«Κοίτα το παλικάρι» αναφώνησε με ενθουσιασμό η Άννα για να ρωτήσει αμέσως μετά, με νόημα, η Σωτηρία: «Αργύρη, τι έκανες;».

«Τίποτα. Ξυρίστηκα και άφησα το μουστάκι» απάντησε ο νεαρός παίκτης του Power of love. «Σου πάει πάρα πολύ! Πραγματικά, σου πάει πάρα πολύ» πρόσθεσε, κατενθουσιασμένη, η Σωτηρία με αυτή την πολύ μικρή αλλαγή στην εμφάνιση του Αργύρη την ώρα που συμφωνούσαν και οι υπόλοιπες κοπέλες μαζί της.

«Σκέφτομαι να το κρατήσω! Είναι σαν το κύμα της αγάπης, όπως πάει ένα σκαλί πάνω και ένα σκαλί κάτω. Εγώ ανέβηκα ένα σκαλί κάτω».

Στο πλάνο όμως που είχαν οι κοπέλες του Power of love παρατήρησαν το τατουάζ φιλάκι του Αργύρη και θέλησαν να μάθουν περισσότερες λεπτομέρειες για αυτό. «Για ποιον το έκανα; Ίσως για κάποια το έκανα που ίσως να είναι και η τυχερή να το γευτεί» είπε ο 29χρονος από τη Λακωνία με τους υπόλοιπους άνδρες να αντιδρούν στα λόγια του.

«Καλά, αυτό είναι σίγουρο ότι είναι για κάποια πρώην» υπογράμμισε η Σοφία με τον Αργύρη να διευκρινίζει, απτόητος, πως «δεν είπα για κάποια πρώην! Είπα για κάποια που ίσως μπορεί να το γευτεί. Δεν είπα ότι έχει γευτεί κάποια αυτό το φιλί».