Power of love: Την έθαψαν όλοι για την «άνανδρη κίνηση» – «Είναι κάτι παρόμοιο με το μισογύνης»

Power of love

"Ίσως να ήθελε να πει κάτι άλλο αλλά μου φάνηκε ακραίο όλο αυτό, εν ξέρω με τι έχει συνηθίσει να βγαίνει..."

Στην τηλεοπτική μας πραγματικότητα ήρθε πια το Power of love, με οικοδέσποινα την Κατερίνα Καραβάτου, για να αρχίσουν τα κορίτσια και τα αγόρια να απλώνουν σταδιακά τις προσωπικότητες τους. Έτσι, το βράδυ της Δευτέρας στο 2ο επεισόδιο του ριάλιτι αγάπης στον ΣΚΑΪ, μια άποψη της Σωτηρίας στάθηκε ικανή να προκαλέσει θύελλα αντιδράσεων στο σπίτι των ανδρών.

Ειδικότερα, η παρουσιάστρια του Power of love βρέθηκε στο σπίτι των ανδρών και είχε την ιδέα να συνδεθούν απροειδοποίητα με το σπίτι των κοριτσιών. Χωρίς οι δεύτερες, ωστόσο, να τον γνωρίζουν. Γι’ αυτό και οι διαγωνιζόμενες συνομιλούσαν περί πρώτων ραντεβού και… πληρωμών από τον άνδρα.

Η Ειρήνη προσπάθησε να «δικαιολογήσει» την πληρωμή μισά – μισά από τον άνδρα και τη γυναίκα στο πρώτο ραντεβού, αν δεν αρέσει στον άνδρα η γυναίκα, αλλά η Σωτηρία ήταν κάθετη σε αυτό. «Αν δεν σου αρέσει ο άλλος, δεν ξαναβγαίνεις απλά. Επειδή όμως δεν μου άρεσες, τι σημαίνει; Δεν θα το πληρώσω (σ.σ. το ραντεβού) επειδή δεν μου άρεσες; Κάνε την κίνηση σαν άντρας, όχι ούτε καν το δέχομαι! Άνανδρη σαν κίνηση, άνανδρη.

«Και τι είσαι καρπούζι στη λαϊκή για να μην του αρέσεις ή ντομάτα;» αναρωτήθηκε, με τη σειρά της, η Μαρκέλλα για να υπογραμμίσει το εξής η Σωτηρία και τα επιφωνήματα, στο διπλανό σπίτι, να αρχίζουν να δίνουν και να παίρνουν για εκείνη. «Είναι άνανδρη κίνηση, όμως! Άνανδρη».

Όταν η Κατερίνα Καραβάτου ζήτησε την άποψη του Δημήτρη για όσα είδε, εκείνος επισήμανε πως «έξαλλος δεν έγινα αλλά δεν μου πολυάρεσα αυτά που έλεγαν. Ειδικά η φράση «άνανδρος» άμα δεν πληρώσει ο άλλος στο πρώτο ραντεβού για μένα είναι κάτι ακραίο. Το να πεις δηλαδή ότι ο άλλος είναι άνανδρος. Ίσως να ήθελε να πει κάτι άλλο αλλά εμένα μου φάνηκε ακραίο όλο αυτό. Δεν ξέρω με τι έχει συνηθίσει η Σωτηρία να βγαίνει γενικά».

«Και γω θεωρώ ότι η λέξη άνανδρος δεν ακούγεται ωραία στα αυτιά του άνδρα γιατί είναι κάτι παρόμοιο με το μισογύνης, που έχει γίνει ας πούμε κάτι. Έχουν την ίδια βαρύτητα» πρόσθεσε ο Αργύρης. Για την ιστορία του Power of love, δε, όταν η Σωτηρία βρέθηκε στο σπίτι των ανδρών και ρωτήθηκε για τον εν λόγω χαρακτηρισμό της, επέμεινε δίχως ουδεμία διαφοροποίηση στην «άνανδρη συμπεριφορά».