Power of love – «Τα πήρε» άσχημα με την προσταγή της: «Τι λες μωράκι, αλήθεια; Δεν κατάλαβα, σοβαρά;»

Power of love

"Τι λέτε; Δεν συμφωνώ με αυτό, με συγχωρείτε" είπε και στην Κατερίνα Καραβάτου ο παίκτης του Power of love.

Τις περισσότερες θετικές ψήφους των ανδρών απέσπασε η Σωτηρία, το βράδυ της Δευτέρας, στο νέο επεισόδιο του Power of love που είδαμε στο πρόγραμμα του ΣΚΑΪ. Έτσι, η όμορφη διαγωνιζόμενη είχε την δυνατότητα να επιλέξει εκείνον με τον οποίο και θα ήθελες προσεχώς να έχουν ένα πιο… πριβέ ραντεβού.

Όπως της γνωστοποίησε η οικοδέσποινα του Power of love, ωστόσο, η Σωτηρία θα έπρεπε να καλεί έναν έναν τους άνδρες ώσπου να νιώσει κάτι που η ίδια θα ήξερε για να πάρει στη συνέχεια την απόφαση της. Και ήρθε η σειρά για τον Αναστάσιο να βρεθεί απέναντι στην παίκτρια του ριάλιτι της αγάπης.

«Όλα καλά;» τον ρώτησε η Σωτηρία για να απαντήσει, με φειδώ, εκείνος θετικά και να προσθέσει η νεαρή διαγωνιζόμενη ένα απλό «ΟΚ». Κάνοντας όμως να επιστρέψει ο Αναστάσης στη θέση του, η Σωτηρία αναφώνησε «δεν είπα να φύγεις» για να πάρει… ανάποδες ο 45χρονος διαγωνιζόμενος του Power of love!

«Τι λες μωράκι, που δεν μου είπες και να φύγω; Αλήθεια; Δεν κατάλαβα! Σοβαρά;» αντέδρασε ο Αναστάσης με την οικοδέσποινα του Power of love να προσπαθεί να του εξηγήσει πως εκείνη έδωσε αυτές τις οδηγίες στη Σωτηρία. «Κοίταξε, Κατερίνα, να μου το πεις εσύ. Αυτό όμως δεν το δέχομαι! Δεν το δέχομαι! Δεν σου είπα να φύγεις;».

«Θα κάθομαι μπροστά της μέχρι να αποφασίσει η Σωτηρία; Δηλαδή αν δεν μπορεί να αποφασίσει μισή ώρα, να κάθομαι εγώ εκεί πέρα ενώπιων της; Τι λέτε; Δεν συμφωνώ με αυτό, με συγχωρείτε».