Power of Love – Σοκαρισμένη η Κατερίνα Καραβάτου με την εξομολόγηση της Ανδριάνας: «Εγώ του έκλεισα τα μάτια»

Power of Love

"Εγώ ήμουν αυτή που του έκλεισα τα μάτια. Έφτασα εκεί μόλις έφυγε. Τον είδα να κοιμάται, έκατσα δίπλα του. Κάποιες φορές έρχεται στον ύπνο μου".

Στο Κόκκινο Δωμάτιο του Power of Love μπήκε το βράδυ της Τρίτης (10/9) η Ανδριάνα. Η νεαρή παίκτρια άνοιξε την καρδιά της στην Κατερίνα Καραβάτου για τις δύσκολες στιγμές που έχει περάσει στη ζωή της, αναφερόμενη μεταξύ άλλων σε έναν επώδυνο χωρισμό, που την έφτασε στα 36 κιλά, καθώς και στον θάνατο του αγαπημένου της παππού.

«Ήξερα ότι θέλω να ασχοληθώ με τη Φιλοσοφία, μετά κατάλαβα ότι με τραβάει η δημοσιογραφία. Τότε εγώ είχα μία σχέση στο σχολείο με ένα παιδί που με ήθελε και τον ήθελα πολύ. Μία εβδομάδα πριν τις Πανελλαδικές χωρίζω μαζί του, γιατί τελικά ήθελε κάποια άλλη», περιγράφει η Ανδριάνα Παναγιώτου στην κάμερα του Power of Love.

«Γύρισα σπίτι και είπα στη μητέρα μου ότι δεν θέλω να δώσω Πανελλαδικές. Ήμουν απαρηγόρητη, μου κόπηκε η όρεξη, έφτασα στα 35-36 κιλά. Είχα κατάθλιψη, κοιμόμουν, ξυπνούσα το πρωί και με το που συνειδητοποιούσα ότι έχω ξυπνήσει, ξενέρωνα», συνέχισε η νεαρή παίκτρια.

«Όταν ήμουν στο νηπιαγωγείο, είχαν μία συνήθεια ο πατέρας και ο παππούς μου να με φωτογραφίζουν λίγο πριν έρθει το σχολικό να με πάρει. Όταν ήμουν πιο μικρή, πηγαίναμε πιο συχνά στην Κύπρο για να δούμε τους παππούδες. Ο παππούς μου ο Ντίνος ήταν εξαιρετικός οικογενειάρχης αλλά πολύ αυστηρός πατέρας. Ως παππούς όμως χαλί να τον πατήσεις», περιέγραψε σε άλλο σημείο η παίκτρια του Power of Love.

«Ο παππούς έχει κάποια χρόνια που έφυγε από τη ζωή. Εγώ ήμουν αυτή που του έκλεισα τα μάτια. Έφτασα εκεί μόλις έφυγε. Τον είδα να κοιμάται, έκατσα δίπλα του. Κάποιες φορές έρχεται στον ύπνο μου», αφηγείται στη συνέχεια η Ανδριάνα, με την Κατερίνα Καραβάτου να σοκάρεται.