Power of Love – Πυρ ομαδόν κατά του Νίκου Πελετιέ: «Το παιδί είναι χαζό» – «Κρύβουμε τις μαλ…ίες σου, κοτζάμ μαντράχαλος»

Power of Love

Η συζήτηση των αντρών πήρε φωτιά μετά την αποκάλυψη για την κρυφή σχέση του Δήμου με την Αντριάνα.

Στη γωνία φαίνεται πως στρίμωξαν οι συμπαίκτες του τον Νίκο Πελετιέ, μετά τις χθεσινοβραδινές αποκαλύψεις στο επεισοδιακό gala του Power of Love, που έφερε τα πάνω-κάτω. Η Νίκη έφερε στο φως την κρυφή σχέση του Δήμου και της Αντριάνας ήδη πριν την έναρξη του παιχνιδιού, ενώ στο κάδρο μπήκε και η Σωτηρία που φέρεται να συναντήθηκε σε ξενοδοχείο με τον Νίκο, κάτω από τη μύτη των υπολοίπων.

Αλαλούμ στο Power of Love μετά τη μεγάλη αποκάλυψη – Κρις: «Υπάρχουν μηνύματα, μπορώ να σας τα στείλω»

Οι συζητήσεις στο σπίτι μετά τις επεισοδιακές αποκαλύψεις φούντωσαν για τα καλά, με τον Δήμο και τον Γιώργο να δικάζουν τον Κύπριο συμπαίκτη τους για τη στάση του, καθώς και για το γεγονός ότι επιβεβαίωσε τα λεγόμενα της Νίκης σε βάρος τους.

«Η αλήθεια είναι ότι δεν έχω καταλάβει αν το έκανε εσκεμμένα ή κατά λάθος, γιατί όπως έχω πει επανειλημμένα, το παιδί είναι χαζό. Μπορεί να το έκανε και από αφέλεια. Η Σωτηρία το πήρε πιο πατριωτικά και το άνοιξε τόσο πολύ το θέμα», είπε στο προσωπικό του cue στο Power of Love ο Γιώργος Κόρκας.

«Δεν τον έχω για τόσο έξυπνο τον Πελετιέ, που αποστηθίζει πράγματα για να τα πει on camera ή στο πλατό. Δυστυχώς, δεν τον έχω για έξυπνο», συμπλήρωσε αμέσως μετά ο νεαρός παίκτης.

«Σε έχουμε εδώ πέρα, σε έχουμε αγκαλιάσει μια χαρά, σε υποστηρίζουμε στις ψηφοφορίες, κρύβουμε τις μ@λ@κίες σου… γιατί πας να κάνεις πισώπλατη μαχαιριά στον Δήμο; Οργάνωσες με τη Νίκη ομαδική επίθεση στον Δήμο; Εμείς απλώς κάνουμε παρέα, δεν είμαστε στρατόπεδα. Κάτι τέτοια εξυπνοπούλια εγώ τα πιάνω από τη μύτη», ανέφερε στη συνέχεια ο Γιώργος στον Νίκο, στην κουβέντα που άνοιξε με τα υπόλοιπα αγόρια του Power of Love.

Όταν ο Κύπριος παίκτης απευθύνθηκε στον Δήμο, λέγοντάς του πως αυτά που κάνει δεν τα κάνουν οι άντρες, εκείνος του απάντησε φανερά εκνευρισμένος: «Ανάλαβε μια φορά τις ευθύνες σου ρε, κοτζάμ μαντράχαλος! Ευθυνόφοβος είναι!».