Power of love: «Ο Νίκος Πελετιέ είναι πολύ δύσκολο να βρει γυναίκα, γενικότερα στον κόσμο, με τα πιστεύω του»

Power of love

"Ποιον τίγρη, βρε μαϊμού; Ποιον τίγρη;" αναρωτήθηκε η Νίκη στον αέρα του Power of love.

Με ένα ακόμα Gala ήρθε το Power of love με οικοδέσποινα την Κατερίνα Καραβάτου στους τηλεοπτικούς μας δέκτες, το βράδυ της Παρασκευής, μέσα από το πρόγραμμα του ΣΚΑΪ. Τα… φώτα ωστόσο συγκέντρωσε πάνω του, για μια ακόμα φορά, ο Νίκος Πελετιέ ο οποίος και δέχθηκε αρκετά πυρά τόσο από άντρες όσο και από γυναίκες, κυρίως, του ριάλιτι της αγάπης.

Μάλιστα, μεταξύ άλλων, η Νίκη θέλησε να εξηγήσει στον 27χρονο Κύπριο παίκτη του Power of love τους λόγους που πιθανότατα δεν θα μπορέσει ούτε μέσα στο παιχνίδι αλλά ούτε και έξω από αυτό, να στεριώσει σε μια σχέση. «Δεν νιώθω έχθρα γι’ αυτόν, δεν είναι ότι δεν θέλω να υπάρχει στον κόσμο. Απλά δεν καταλαβαίνω γιατί έχει έρθει σε αυτό το παιχνίδι και γιατί παραμένει εδώ όταν ένα άλλο άτομο, το οποίο κάνει για το παιχνίδι, πρέπει να φύγει» υπογράμμισε αρχικά η μελαχρινή παίκτρια του Power of love συμπληρώνοντας ωστόσο το εξής όταν ζήτησε η Κατερίνα Καραβάτου μια διευκρίνηση.

«Θεωρώ ότι με τα πιστεύω του Νίκου είναι πολύ δύσκολο να βρει γυναίκα γενικότερα στον κόσμο. Πόσω μάλλον σε ένα παιχνίδι».

«Τα σπουργιτάκια εξακολουθούν να ενοχλούν τον τίγρη και τώρα πρέπει να απαντήσω» είπε αμέσως ο πολυσυζητημένος παίκτης του ριάλιτι της αγάπης με την Νίκη να αναρωτιέται, γελώντας, «ποιον τίγρη, βρε μαϊμού; Ποιον τίγρη;»

«Η σχέση και ο έρωτας είναι η δουλειά μου» είχε δηλώσει, λίγη ώρα νωρίτερα, ο Νίκος Πελετιέ απευθυνόμενος στη Σωτηρία στο νέο Gala του Power of love με οικοδέσποινα την Κατερίνα Καραβάτου το βράδυ της Παρασκευής στον ΣΚΑΪ.