Power of love – Νίκος Πελετιέ: «Το ντύσιμο της γυναίκας αντικατοπτρίζει την εικόνα του άντρα»

Power of love

"Με μαγιό δίχτυ θα την κυκλοφορούσα στην παραλία. Έξω όμως όχι, όχι, όχι! Δεν μπορώ" ξεκαθάρισε ο παίκτης του Power of love.

Πιστό στο ραντεβού με το τηλεοπτικό κοινό ήταν το «Power of love» με οικοδέσποινα της Κατερίνα Καραβάτου το βράδυ της Δευτέρας, όταν και προβλήθηκε το νέο του επεισόδιο μέσα από το πρόγραμμα του ΣΚΑΪ. Μάλιστα, από αυτό δεν θα μπορούσαν να λείπουν οι θεωρίες του Νίκου Πελετιέ που ήρθαν να προκαλέσουν ξανά εντύπωση.

Πιο συγκεκριμένα, όταν η συζήτηση στο σπίτι των αγοριών του ριάλιτι της αγάπης κινήθηκε γύρω από τις ενδυματολογικές επιλογές, ο πολυσυζητημένος παίκτης δεν δίστασε να εκφράσει την προσωπική του άποψη εξηγώντας γιατί πιστεύει ότι το… ντύσιμο της γυναίκας αντικατοπτρίζει την εικόνα του άντρα.

«Το ντύσιμο σε μια γυναίκα το θεωρώ πάρα πολύ βασικό επειδή αντικατοπτρίζει την εικόνα και του άντρα. Δηλαδή αν μια γυναίκα είναι ντυμένη όπως μια πριγκίπισσα, τότε λέει στον κόσμο και σε όλους, στα επαγγελματικά ραντεβού που θα την παίρνεις μαζί σου, στα ξενοδοχεία, πως διάλεξα μια γυναίκα με στιλ και άποψη» σημείωσε χαρακτηριστικά ο Νίκος Πελετιέ στο Power of love της Δευτέρας.

«Την Σωτηρία με μαγιό δίχτυ θα την κυκλοφορούσα στην παραλία. Έξω όμως όχι, όχι, όχι! Δεν μπορώ! Να ήθελε να φορέσει αυτό και να πηγαίναμε σε ένα επαγγελματικό μου ραντεβού; Ακόμα και σε ένα πάρτι, πάλι, δεν θα το ήθελα» συμπλήρωσε, με σαφήνεια, ο πολυσυζητημένος παίκτης του ριάλιτι της αγάπης στον ΣΚΑΪ.