Power of love – Νίκος Πελετιέ: «Όταν μια γυναίκα κλαίει μπροστά σας, τα δάκρυα είναι ψεύτικα… για χειραγώγηση»

Power of love

"Ένας άνδρας ποτέ μα ποτέ, μα ποτέ, δεν πρέπει να κλαίει μπροστά στον οποιονδήποτε" τονίζει ο παίκτης του Power of love.

Power of love μέρος δεύτερο, τη νύχτα της Δευτέρας, για τον Νίκο Πελετιέ που με το… καλησπέρα συζητήθηκε έντονα τόσο από τις γυναίκες του παιχνιδιού όσο και από τους χρήστες των social media και τους συμμετέχοντες σε ψυχαγωγικές εκπομπές. Έτσι, στο επεισόδιο που είδαμε το βράδυ της Δευτέρας στο πρόγραμμα του ΣΚΑΪ, ο 27χρονος Κύπριος παίκτης του ριάλιτι της αγάπης θέλησε να ξεδιπλώσει στους υπόλοιπους άνδρες την θεωρία που έχει για το κλάμα.

Πιο συγκεκριμένα, ο συζητημένος αρνητικά ήδη Transformation coach του Power of love σημείωσε με απόλυτο τρόπο πως «ένας άνδρας, κατά την άποψη μου, ποτέ μα ποτέ… μα ποτέ δεν πρέπει να κλαίει μπροστά στον οποιονδήποτε. Δεν γίνεται φυσικά να μην κλαίει, γιατί είναι άνθρωπος, αλλά να το κάνει μόνος του. Κλεισμένος στο δωμάτιο του ας κλάψει για ώρες ή για χρόνια».

«Όταν όμως ένας άνδρας κλαίει, ακόμα και μπροστά στους φίλους του, τότε χάνει αρκετά χαρακτηριστικά από τον ανδρισμό του. Εάν κλάψει δε μπροστά σε γυναίκα, πάρτε με τηλέφωνο να ‘ρθω να σας την κλέψω εγώ! Δεν χρειάζεται, την χάσατε».

«Μια γυναίκα ας κλαίει παντού. Αλλά, όταν μια γυναίκα κλαίει μπροστά σας, το κλάμα της είναι ψεύτικο. Τα δάκρυα είναι ψεύτικα, σχεδόν πάντα» πρόσθεσε ο Νίκος Πελετιέ με τους υπόλοιπους άνδρες παίκτες του Power of love να τον ακούν με προσοχή και σχεδόν δίχως να τον διακόπτουν το βράδυ της Δευτέρας. «Το κάνει για χειραγώγηση;» ρώτησε, δειλά, ο Τζέισον.

Και τότε ο Νίκος Πελετιέ δήλωσε με σαφήνεια πως «το είδα χιλιάδες φορές! Το κάνει για χειραγώγηση, ναι».