Power of love – Νίκος Πελετιέ: «Κάθε άνδρας πρέπει να είναι πληγωμένος για να δημιουργήσει οικογένεια»

Power of love, Νίκος Πελετιέ

"Εάν πάρεις έναν άνδρα που είναι τέλειος, δεν μπορεί να σε προστατεύσει και να σου παρέχει πράγματα" εξηγεί ο παίκτης του Power of love.

Ίσως το πιο προβεβλημένο πρόσωπο του Power of love, όχι με την πιο θετική χροιά, να είναι ο Νίκος Πελετιέ μέχρι σήμερα μιας και δέχεται καθημερινά τα περισσότερα… «πυρά» από τους χρήστες των social media. Κάτι το οποίο δεν θα μπορούσε να απουσιάζει και στο νέο επεισόδιο του ριάλιτι της αγάπης που προβλήθηκε το βράδυ της Παρασκευής στο πρόγραμμα του ΣΚΑΪ.

Κι αυτό μιας και ο  Νίκος Πελετιέ θέλησε αυτή τη φορά να αναλύσει, στους συμπαίκτες αλλά και τους τηλεθεατές του Power of love, τη δική του θεωρία για τον πληγωμένο άνδρα αλλά την όποια εξέλιξη και αλλαγή μπορεί να επιτύχει ένας άνθρωπος. Έτσι, όταν ο 27χρονος Κύπριος βρέθηκε στο σπίτι των κοριτσιών εξήγησε πως «κάθε άνδρας για να μπορέσει να ερωτευτεί, να αγαπήσει και να δημιουργήσει μια οικογένεια πρέπει να είναι πληγωμένος. Εάν πάρεις έναν άνδρα που δεν έζησε έρωτες και είναι τέλειος, ας το πούμε έτσι, τότε δεν μπορεί να σε προστατεύσει και να σου παρέχει πράγματα».

«Πιστεύω ότι ο άνθρωπος δεν αλλάζει με καμία δυνατότητα. Μπορεί να εξελιχθεί μετά από σκληρή δουλειά αλλά δεν θα έπαιρνα ποτέ έναν σύντροφο και να δουλέψω πάνω του για να τον αλλάξω. Αυτό που θα έπαιρνα, αυτό θα ήταν. Δεν αλλάζει ο άνθρωπος».

Στη συνέχεια, δε, απευθυνόμενος στη Σοφία, ο παίκτης του Power of love επισήμανε το βράδυ της Παρασκευής τα εξής. «Στον δικό μου κόσμο κατάλαβα ότι έκανα το Α και στον δικό σου κόσμο το Β. Θέλω να σου πω και τώρα ότι σου το ορκίζομαι ότι δεν ήταν καν στις προθέσεις μου να σε χρησιμοποιήσω ή να σε κάνω να νιώσεις άσχημα. Για να κλείσουμε αυτό το θέμα, πραγματικά ήθελα να σε γνωρίσω επειδή κάτι άκουσα που είπες και μου κίνησες το ενδιαφέρον».

«Ήθελα να σε γνωρίσω αλλά ταυτόχρονα ήθελα να δω και πως θα αντιδράσει η Σωτηρία, το βρήκα σαν «ευκαιρία» να σε γνωρίσω και ταυτόχρονα να
δοκιμάσω» την Σωτηρία. Απλά στον δικό σου κόσμο και στον κόσμο όλων, από ότι φάνηκε χθες, φάνηκε λίγο άσχημο αυτό».