Power of love – Νίκος Πελετιέ: «Δεν θα μπορούσα να έχει ήδη παιδί η σύντροφος μου»

Power of love, Νίκος Πελετιέ

"Θα κάνω και δικά μου, θα υιοθετήσω κιόλας, δεν έχω θέμα με ξένα παιδιά... Απλά δεν μου βγαίνει" εξήγησε ο παίκτης του Power of love.

Τις δικές του απόψεις και θεωρίες περί των πάντωn συνεχίζει ο Νίκος Πελετιέ να απλώνει στο Power of love όταν βρίσκεται σε χαλαρή διάθεση με τους υπόλοιπους άνδρες συμπαίκτες του. Αυτό ακριβώς, λοιπόν, έπραξε ο Κύπριος παίκτης του ριάλιτι της αγάπης και στο νέο επεισόδιο που είδαμε το βράδυ της Πέμπτης στον ΣΚΑΪ.

Ειδικότερα, ενώ η κουβέντα γύριζε γύρω από το ενδεχόμενο μιας σχέσης με μια χωρισμένη γυναίκα και δη μητέρα ενός παιδιού, ο Νίκος Πελετιέ θέλησε ασφαλώς να πάρει θέση και να επισημάνει τα εξής στο σπίτι των ανδρών στο Power of love.

«Ρε, σε μια περίπτωση όπως είναι η Έμιλυ, που έχει ένα παιδί και είναι χωρισμένη, θα ήταν πιθανή μια σχέση;» ρώτησε αρχικά ο Δήμος για να του απαντήσει ο Δημήτρης πως «δεν θα είχα κανένα πρόβλημα, δεν με νοιάζει. Άμα μου άρεσε, ναι, εννοείται πως δεν θα είχα θέμα ρε παιδιά. Τώρα τι να λέμε».

Τότε ήταν, όμως, που ο Δήμος πέταξε το μπαλάκι στον πολυσυζητημένο πια παίκτη του Power of love. «Όχι, δεν θα μπορούσα. Δεν θα μπορούσα. Για πάρα, πάρα πολλούς λόγους. Όχι για τα παιδιά. Θα κάνω και δικά μου, θα υιοθετήσω κιόλας, δεν έχω θέμα με ξένα παιδιά. Ας πούμε ότι απλά ότι δεν μου βγαίνει για να μην αρχίσω να αναλύω αυτή την άποψη. Δεν θα μπορούσα να έχει ήδη παιδί η σύντροφος μου».

Και έτσι ο Νίκος Πελετιέ συνεχίζει το δικό του ταξίδι στην αναζήτηση της αληθινής αγάπης στο Power of love του ΣΚΑΪ.