Power of Love: «Να πάει με δύο, τρεις, δεκαεφτά γυναίκες να δοκιμάσει»

Power of Love

Ο Νίκος Πελετιέ βρίσκει το αδιέξοδο του έρωτα και προτείνει να πάνε όλοι στην πισίνα.

Το ένα μαργαριτάρι μετά το άλλο πετάει ο Νίκος Πελετιέ στο Power of Love στον ΣΚΑΙ. Στο αποψινό gala του ριάλιτι αγάπης ο Κύπριος παίκτης εξέφρασε την άποψή του για τις ερωτικές επιλογές του Δήμου με την παρουσιάστρια, Κατερίνα Καραβάτου, να προσπαθεί να καταλάβει το σκεπτικό του. Βέβαια, η πρόταση που έκανε στο τέλος για τη σύσφιξη των σχέσεων ανάμεσα στους παίκτες, δεν έγινε δεκτή.

«Κατερίνα μου ακόμα κι η θεά του έρωτα αν ήσουν, αποκλείεται να έβρισκες την έξοδο σε αυτόν τον ερωτικό λαβύρινθο που μας έχει βάλει. Επειδή ρωτάς τη Μαρκέλλα αν της αρέσει ο Δήμος και τον Δήμο αν έχει χωρίσει με τη Μαρκέλλα. Αυτά τα ερωτήματα δεν μπορούν να λυθούν με λέξεις.

Ο Δήμος να πάει εκεί με δύο, τρεις, τέσσερις… δεκαεφτά γυναίκες να δοκιμάσει και να δει τι θα αντιληφθεί. Μόνο με πράξεις μπορούν να λυθούν τα προβλήματα του έρωτα. Ο έρωτας είναι το πιο περίπλοκο μυστήριο σε όλο τον κόσμο. Δεν μπορούν να λυθούν τα πράγματα με κάποιες μικρές λεξούλες, για αυτό προτείνω να βγάλουμε τα ρούχα μας, να πάμε στην πισίνα και θα γίνει…» είπε κι ανέλυσε ο Νίκος Πελετιέ στο Power of Love το βράδυ της Παρασκευής.