Power of love: «Μου πέταξε τα ποπ κορν στη μούρη, ρε φίλε; Κάτσε καλά ρε, ποια είσαι;»

Power of Love

"Μου πετάς μπροστά σε όλο τον κόσμο εμένα τα ποπ κορν στη μούρη; Γιατί, τι σου έκανα;" αναρωτιέται ο παίκτης του Power of love.

Με ένα ακόμα νέο επεισόδιο ήρθε το Power of love, το βράδυ της Τρίτης, στους τηλεοπτικούς μας δέκτες μέσα από το πρόγραμμα του ΣΚΑΪ. Σε αυτό, λοιπόν, ο Δήμος θέλησε να εκφράσει στους υπόλοιπους άνδρες του σπιτιού το προσωπικό του παράπονο για την κίνηση που έκανε η Νίκη και τον ενόχλησε ιδιαίτερα.

Ειδικότερα, ο παίκτης του Power of love υπογράμμισε πως «η Νίκη κάνει κάποια πράγματα που πλέον βλέπω ότι τα κάνει απλά για το παιχνίδι. Ότι δηλαδή είναι πορωμένη με το παιχνίδι και θέλει πάση θυσία να κάτσει μέχρι το τέλος στο παιχνίδι. Τέτοιου στυλ συζήτηση είχαμε».

«Θεωρώ ότι συνεχίζει και το κάνει όλο αυτό. Επειδή με ρωτάτε τι μπορεί να έχω εγώ μαζί της, να κάτι τέτοια μπορεί να έχω. Ή που μου πέταξε τα ποπ κορν στη μούρη; Και μη μου πείτε για το αυγό γιατί αυτό ήρθε μετά. Τα ποπ κορν στη μούρη, ρε φίλε; Και βρίζεις τον άλλον επειδή σου έκανε ένα έτσι; Κάτσε καλά ρε, ποια είσαι; Και κρίνεις τους άλλους;».

«Μου πετάς μπροστά σε όλο τον κόσμο εμένα τα ποπ κορν στη μούρη; Γιατί τι σου έκανα;» αναρωτήθηκε εν συνεχεία ο Δήμος για να σιγοντάρει, ασφαλώς, ο Νίκος Πελετιέ και να επισημάνει για την μελαχρινή παίκτρια του Power of love πως «δεν είναι τα ποπ κορν αλλά το μήνυμα το από κάτω που υπάρχει σε αυτό».