Power of love: «Μεγάλωσα με πολύ μπούλινγκ γι’ αυτό το λόγο, δεν υπήρχε εκδήλωση συναισθημάτων αγάπης»

Power of love

"Ο μπαμπάς μου ήταν πολύ παλαιών αρχών, θεωρούσε ότι ένα αγόρι δεν χρειάζεται πολλές αγκαλιές γιατί μπορεί να βγει θηλυπρεπής..."

Την δική του προσωπική στιγμή με την οικοδέσποινα του Power of love, Κατερίνα Καραβάτου είχε ο Τζέισον στο νέο επεισόδιο που προβλήθηκε τη νύχτα της Τετάρτης στο πρόγραμμα του ΣΚΑΪ. Σε αυτήν ο νεαρός παίκτης του ριάλιτι της αγάπης μίλησε από καρδιάς για τα παιδικά του χρόνια, την σχέση με την οικογένεια και τον σχολικό εκφοβισμό.

Πιο συγκεκριμένα, όπως είδαμε στο κόκκινο δωμάτιο του Power of love, ο 26χρονος αστρολόγος και social media manager εξομολογήθηκε πως «ήμουν ένα άτομο πολύ εσωστρεφές, ντροπαλό και έχω μεγαλώσει με πολύ μπούλινγκ γι’ αυτό το λόγο. Δηλαδή στο δημοτικό έτρωγα πολύ μπούλινγκ από τους συμμαθητές μου γιατί δεν μπορούσα να μιλήσω ελληνικά, γιατί ήμουν κλεισμένος στον εαυτό μου και δεν μίλαγα σε κανέναν. Τα παιδιά που είναι πιο ντροπαλά συνήθως τρώνε και πολύ μπούλινγκ. Αυτό είναι κάτι το οποίο εμένα προσωπικά με έχει προβληματίσει και έχω μεγαλώσει με αυτό. Έτρωγα μέχρι και το Γυμνάσιο μπούλινγκ σταθερά, δεν έκοβα».

«Μεγάλωσα σε μια οικογένεια που δεν υπήρχε έκφραση. Δεν υπήρχε εκδήλωση συναισθημάτων αγάπης, δεν το έχω νιώσει εγώ αυτό και είναι κάτι το οποίο δυστυχώς υπάρχει και στις σχέσεις μου. Υπάρχει παράπονο από τις γυναίκες που δεν είμαι εκδηλωτικός, που δεν είμαι τόσο δοτικός. Προσπαθώ αν είμαι πάρα πολύ και νιώθω ότι είμαι αλλά υπάρχουν και τα παράπονα, δυστυχώς».

«Δεν το συζήτησα αυτό με τους γονείς μου, όχι, δεν με άφηναν να το συζητήσω τόσο πολύ. Η αλήθεια είναι ότι τώρα πια θέλω να πάω και να τους αγκαλιάσω αλλά δεν μου βγαίνει. Τότε ήθελα όλο χάδια και δεν τα έπαιρνα. Έχω μεγαλώσει με έναν μπαμπά που είναι πολύ παλαιών αρχών και θεωρεί ότι ένα αγόρι δεν χρειάζεται να έχει πολλές αγκαλιές και πολλά χάδια γιατί μπορεί να βγει θηλυπρεπής ή μαμάκιας ή οτιδήποτε».

«Έχω μεγαλώσει με πολλά και αυστηρά όρια, που έβαζε δηλαδή, οπότε όλο αυτό με έχει καταπιέσει» πρόσθεσε, εν συνεχεία, ο Τζέισον μιλώντας με την οικοδέσποινα του Power of love, Κατερίνα Καραβάτου το βράδυ της Τετάρτης στον ΣΚΑΪ.