Power of love – Κι όμως, δεν το ‘πε ο Νίκος Πελετιέ αλλά η Σωτηρία: «Μπήκα στο παιχνίδι για την τηλεθέαση»

Power of Love

"Δεν είναι ότι μπαίνω προκατειλημμένη αλλά είμαστε σε ένα παιχνίδι και γω το βλέπω έτσι" ξεκαθάρισε η όμορφη παίκτρια του Power of love.

Σε μια έκρηξη ειλικρίνειας προχώρησε η Σωτηρία στο Power of love, το βράδυ της Πέμπτης, όπως είδαμε στο νέο επεισόδιο που προβλήθηκε μέσα από το πρόγραμμα του ΣΚΑΪ. Κι αυτό καθώς η 22χρονη body piercer και δημιουργός βίντεο από τη Θεσσαλονίκη αποκάλυψε τους λόγους για τους οποίους και βρέθηκε στο ριάλιτι της αγάπης.

Πιο συγκεκριμένα, η εντυπωσιακή παίκτρια του Power of love παραδέχθηκε χαρακτηριστικά πως «μπήκα στο παιχνίδι για να δείξω στους άνδρες πως είναι να διεκδικούν μια γυναίκα. Εγώ δεν κρύβω τον λόγο που μπήκα, δεν υπάρχει κάτι άλλο. Ναι, και για την τηλεθέαση. Εγώ θα το πω, μπήκα και για την τηλεθέαση και μήπως υπάρξει κάποιος άνδρας που όντως με κάνει να νιώσω πράγματα».

«»Δεν κρύβομαι όμως εγώ πίσω από το δάχτυλο μου γιατί μπήκα στο Power of Love. «Μπήκε για την τηλεθέαση» και «μπήκε για να αυξήσει τους followers στα social media» και αυτά. Μπήκα για την εμπειρία. Ναι, μπήκα για την τηλεθέαση. Μπήκα μήπως υπάρξει κάποιος άνδρας και και με κάνει να νιώσω κάτι. Δεν πιστεύω, όντως, ότι θα ερωτευθώ εδώ».

«Δεν είναι ότι μπαίνω προκατειλημμένη αλλά είμαστε σε ένα παιχνίδι και γω το βλέπω έτσι. Άμα υπάρχει όμως κάποιος και με κάνει να νιώσω κάτι, είμαι και ανοιχτή. Άμα με κάνει κάποιος να νιώσω κάτι, εννοείται πως πορεύομαι γι’ αυτό» υπογράμμισε με σαφήνεια η Σωτηρία στις υπόλοιπες γυναίκες του Power of Love το βράδυ της Πέμπτης στον ΣΚΑΪ.