Power of love – Κατέρρευσε η Γλυκερία στην Κατερίνα Καραβάτου για την οικογένεια της: «Είναι πολύ άσχημο να λείπεις»

Power of love

Γιατί "λύγισε" η 21χρονη Θεσσαλονικιά του Power of love και κατέκλυσαν δάκρυα τα μάτια της στο νέο επεισόδιο του ριάλιτι του ΣΚΑΪ;

Μια πολύ φορτισμένη συναισθηματικά στιγμή είχε η Γλυκερία στο κόκκινο δωμάτιο του Power of love, το βράδυ της Τρίτης, όταν και συνάντησε την Κατερίνα Καραβάτου. Η 21χρονη Θεσσαλονικιά «λύγισε» μιλώντας στην οικοδέσποινα του ριάλιτι της αγάπης στον ΣΚΑΪ για την αδελφή της.

Ειδικότερα, η Γλυκερία έχει μία μεγαλύτερη αδερφή, 24 ετών, η οποία ζει στο Βέλγιο και είναι έγκυος. Όπως εκμυστηρεύτηκε, με δάκρυα στα μάτια, η νεαρή παίκτρια του Power of love είναι πολύ δεμένη με την οικογένειά της και αυτό το διάστημα που βρίσκεται κλεισμένη στο σπίτι της «αγάπης» δεν μπορεί να διαχειριστεί με ευκολία την απουσία της αδελφής της.

«Η αδελφή μου μένει στο Βέλγιο και είναι έγκυος. Τώρα θα κάνουν πολιτικό γάμο, τον Αύγουστο, δεν θα είμαι όμως εκεί πέρα δυστυχώς. Αλλά του χρόνου θα γίνει και ο θρησκευτικός γάμος» εξομολογήθηκε αρχικά, μεταξύ άλλων, η Γλυκερία στην Κατερίνα Καραβάτου και στο Power of love που είδαμε στους τηλεοπτικούς μας δέκτες το βράδυ της Τρίτης. «Εξαιρετικά. Και αυτό είναι κάτι που νομίζω ότι σε συγκινεί πάρα πολύ, αγάπη μου, ε;» ρώτησε η παρουσιάστρια με το κορίτσι να βάζει τα κλάματα.

«Είναι πολύ άσχημο να λείπεις από τον πολιτικό γάμο της αδελφής σου. Και γενικά, εδώ πέρα μέσα, μου λείπει πάρα πολύ η οικογένεια μου. Είμαστε πάρα πολύ δεμένοι στην οικογένεια μου, πάρα πολύ, πραγματικά» πρόσθεσε, δακρυσμένη, η παίκτρια του ριάλιτι της αγάπης για να σπεύσει η Κατερίνα Καραβάτου να της κάνει μια τρυφερή αγκαλιά.

«Εντάξει, όλα τα αδέλφια έχουν εντάσεις και είναι λογικό αυτό αλλά είμαστε δεμένες. Έχουμε εδώ στο χέρι από μια καρδούλα και οι δυο, τώρα θα γίνω και θεία».