Power of Love – Η Σοφία ξεσκεπάζει τους παίκτες: «Δεν μπήκαν για να βρουν τον έρωτα αλλά για να γίνουν γνωστοί»

Power of Love

"Άρχισαν να γίνονται κάποια πράγματα εκεί μέσα που δεν μου άρεσαν".

Στο Summer’s Cool της Δευτέρας (19/8) εμφανίστηκε η Σοφία, η παίκτρια που αποχώρησε την προηγούμενη εβδομάδα από το Power of Love. Η 23χρονη μίλησε για το ειδύλλιο που πήγε να αναπτυχθεί ανάμεσα στην ίδια και τον Δημήτρη, ενώ «καρφώνει» εκείνους που – όπως λέει – δεν μπήκαν στο παιχνίδι για να βρουν τον έρωτα αλλά για να αποκτήσουν αναγνωρισιμότητα.

«Εγώ κάπως την ευχαριστήθηκα μέσα μου την αποχώρηση. Άρχισαν να γίνονται κάποια πράγματα εκεί μέσα που δεν μου άρεσαν. Είχε χαλάσει και αυτό που είχαμε με τον Δημήτρη και με τόσο άδοξο τρόπο. Εγώ δεν το περίμενα ποτέ», παραδέχεται η 23χρονη πρώην παίκτρια του Power of Love.

«Οι περισσότεροι που μπήκαν σε αυτό το παιχνίδι δεν μπήκαν για να βρουν τον έρωτα αλλά για την τηλεθέαση, για να γίνουν γνωστοί», επισημαίνει χαρακτηριστικά η Σοφία.

«Πιστεύω ότι στην αρχή, πριν γίνει όλο αυτό το hype, ο Δημήτρης αισθάνθηκε πράγματι κάτι για μένα. Μετά δεν ξέρω τι πήγε τόσο λάθος. Επειδή συμπαθώ πολύ και τη Σωτηρία, δεν με ενόχλησε που ο κόσμος δείχνει να τη θέλει με τον Δημήτρη», ξεκαθαρίζει στη συνέχεια.

«Αυτό που με ενόχλησε περισσότερο ήταν η επίθεση στα social media, το γιατί είμαι εγώ μαζί του και όχι η Σωτηρία. Ο Δημήτρης έχει τη δική του προσωπικότητα, δεν μπορώ εγώ να τον πάρω από το χέρι και να του πω τι θα κάνει», κατέληξε η πρώην παίκτρια του Power of Love στη μεσημεριανή εκπομπή του ΣΚΑΪ.