Power of Love – Η Έμιλυ για τον πατέρα του παιδιού της: «Το παιδί το μεγαλώνω μόνη μου, δεν θέλω να το συζητήσω»

Power of Love

"Ήμασταν πάρα πολύ ερωτευμένοι. Όταν όμως ήρθε το παιδί στη ζωή μας, άλλαξαν όλα. Δεν ξέρω γιατί".

Στο «Κόκκινο Δωμάτιο» του Power of Love μπήκε το βράδυ της Τρίτης (3/9) η Έμιλυ. Η νεαρή παίκτρια του reality show μοιράστηκε στιγμές από τη ζωή της και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην ανατροφή της κόρης της, καθώς και στις σχέσεις της σήμερα με τον πατέρα του παιδιού.

«Έχω ένα παιδάκι, το μεγαλώνω μόνη μου. Το ήθελα πάρα πολύ. Είχα μία σχέση, το θέλαμε και οι δύο πάρα πολύ. Ήμασταν πάρα πολύ ερωτευμένοι, ήμασταν μαζί έναν χρόνο, έλεγα: βρήκα τον άντρα της ζωής μου, με αυτόν θέλω να κάνω παιδί. Συνειδητοποιημένοι και οι δύο», περιγράφει η Έμιλυ στην Κατερίνα Καραβάτου.

«Όταν όμως ήρθε το παιδί στη ζωή μας, άλλαξαν όλα. Δεν ξέρω γιατί. Δεν θέλω να μιλήσω καθόλου για αυτό, δεν θέλω να το συζητήσω. Αποφασίσαμε πως είναι καλύτερο να είμαστε χώρια», εξομολογείται στη συνέχεια η παίκτρια του Power of Love.

«Η Λυδία είναι 15 μηνών. Είναι ό,τι πιο σημαντικό έχω κάνει στη ζωή μου. Έχω βοήθεια από τους γονείς και από την αδελφή μου, την προσέχουν εκείνοι για να κάνω κι εγώ αυτό που θέλω. Δεν περιγράφεται αυτή η σχέση με τα λόγια. Είναι το πιο σημαντικό πράγμα για μένα», ανέφερε σε άλλο σημείο για την κόρη της η Έμιλυ συγκινημένη.

«Το μεγαλύτερό μου όνειρο ήταν να γίνω ηθοποιός αλλά ο πατέρας μου ήταν αντίθετος. Στην Γ’ Λυκείου είχα ένα ατύχημα, έσπασα τη μέση μου και κόντεψα να μείνω ανάπηρη. Είχα δύο κατάγματα και μου είπε ο γιατρός ότι, αν είχα σπάσει άλλον ένα σπόνδυλο, δεν θα σηκωνόμουν. Είχα βάλει στόχο να περπατήσω. Ήμουν έναν μήνα κλινήρης», αφηγείται η Έμιλυ στην κάμερα του Power of Love.