Power of Love: Η Ειρήνη «το τερμάτισε» – Μετά το Bachelor και το First Dates αναζητά ξανά τον έρωτα

Power of Love

Η εντυπωσιακή φοιτήτρια ψάχνει για τρίτη φορά τον έρωτα της ζωής της σε reality show.

Το Power of Love έκανε πρεμιέρα το βράδυ της Κυριακής (30/6) στον ΣΚΑΪ με παρουσιάστρια την Κατερίνα Καραβάτου. Το δημοφιλές reality show επέστρεψε ανανεωμένο στους δέκτες μας, όπου 12 νέοι παίκτες δηλώνουν έτοιμοι να γνωριστούν μεταξύ τους, με στόχο να βρουν τον έρωτα της ζωής τους.

Power of Love – Η Κατερίνα Καραβάτου έκανε πρεμιέρα στον ΣΚΑΪ: «Σας καλωσορίζω και επίσημα από την Κωνσταντινούπολη»

Η πρώτη γνωριμία των τηλεθεατών με τα αγόρια και τα κορίτσια του παιχνιδιού έγινε το βράδυ του Σαββάτου μέσα από την εκπομπή «My Man Can» με τον Φάνη Λαμπρόπουλο. Εκεί οι ενδιαφερόμενοι «Βαλεντίνοι» κονταροχτυπήθηκαν σε ξεχωριστές δοκιμασίες, έχοντας στο πλευρό τους την Κατερίνα Καραβάτου, λίγες ώρες πριν την επίσημη πρεμιέρα του reality show στον ΣΚΑΪ.

Μία από τις έξι κοπέλες του φετινού Power of Love είναι η 22χρονη Ειρήνη Κατσίγιαννη, με καταγωγή από την Αθήνα. Η εντυπωσιακή μελαχρινή φοιτήτρια έχει ήδη συστηθεί στο τηλεοπτικό κοινό στο πρόσφατο παρελθόν, αφού μετρά ήδη δύο συμμετοχές σε ριάλιτι με θέμα τον έρωτα.

Η πρώτη της εμφάνιση έγινε το 2021 στο δεύτερο κύκλο του The Bachelor, όταν διεκδικούσε μία θέση στην καρδιά του Αλέξη Παππά. Έχοντας χάσει αυτή την ευκαιρία, η νεαρή φοιτήτρια μικροβιολογίας έκανε τη δεύτερη προσπάθειά της μέσα από το First Dates, πριν από λίγους μήνες. Ωστόσο, και σε αυτή την περίπτωση το ραντεβού που ακολούθησε με τον 26χρονο Τάσο δεν την ενθουσίασε αρκετά, ώστε οι δυο τους να προχωρήσουν τη γνωριμία τους.

«Είμαι η Ειρήνη Κατσίγιαννη, είμαι 22 χρονών, έχω μεγαλώσει και ζω στην Αθήνα. Σπουδάζω βοηθός μικροβιολόγου και εργάζομαι ως πωλήτρια σε κατάστημα με ρούχα. Αυτό που με ξενερώνει σε έναν άντρα είναι η τσιγγουνιά, το να μη με σέβεται και να μιλάει άσχημα. Είμαι πολύ ντροπαλή, δεν κάνω την πρώτη κίνηση. Δήλωσα συμμετοχή στο Power of Love, γιατί αυτή την περίοδο νιώθω έτοιμη να ερωτευτώ», δήλωσε η νεαρή διαγωνιζόμενη κατά την εμφάνισή της στο reality show του ΣΚΑΪ.