Power of Love – «Έσπασε» η Σωτηρία μπροστά στην Κατερίνα Καραβάτου: «Ένιωθα μέσα μου ότι δεν ήθελα να υπάρχω»

Power of love

«Όλοι ήθελαν να με αλλάξουν με βάση τα δικά τους θέλω. Γι΄ αυτό έχω και μία περίεργη συμπεριφορά».

Στο κόκκινο δωμάτιο του Power of Love μπήκε το βράδυ της Δευτέρας (19/8) η Σωτηρία. Η νεαρή παίκτρια βρέθηκε μπροστά στην Κατερίνα Καραβάτου και άνοιξε την καρδιά της για την προσωπική της ζωή, την οικογένεια και τον τρόπο που μεγάλωσε, μη μπορώντας να συγκρατήσει τα δάκρυά της μπροστά στην κάμερα.

«Με τον αδελφό μου μαλώναμε από μικρά αλλά ήταν πάντα εκεί για μένα. Είναι το στήριγμά μου, ο άντρας μου, η ζωή μου όλη. Εγώ είμαι πιο κοντά στη μαμά, άργησα να πάω κοντά στον μπαμπά. Μου το έχει πει και ο ίδιος: δεν ήμουν τόσο δοτικός, σε έκανα σκληρή, για να μάθεις στη ζωή σου να μην έχεις ανάγκη κανέναν άντρα και να πατάς στα πόδια σου», εξομολογείται η Σωτηρία στην κάμερα του Power of Love.

«Αυτό με βοήθησε πάρα πολύ στη ζωή μου. Από τα 16 μου του είπα ότι θέλω να πιάσω δουλειά, τους ζήτησα να υπογράψουν χαρτί και ξεκίνησα ως σερβιτόρα. Έβλεπε ότι θέλω από μικρή να βγάζω τα λεφτά μου, να πατάω στα πόδια μου και είπε: ωραία, έτσι θέλω να τη μεγαλώσω», αφηγείται με δάκρυα στα μάτια η νεαρή παίκτρια.

«Ένιωθα μέσα μου ότι δεν ήθελα να υπάρχω, ότι κάτι λάθος κάνω εδώ πέρα, ότι δεν με αποδέχονται για αυτό που είμαι. Όλοι ήθελαν να με αλλάξουν με βάση τα δικά τους θέλω. Γι΄ αυτό έχω και μία περίεργη συμπεριφορά», ανέφερε η παίκτρια του Power of Love χωρίς να καταφέρει να συγκρατήσει τη συγκίνησή της.