Power of love – Επικός πόλεμος λίγο πριν το φινάλε: «Δεν υπάρχεις στον χάρτη! Είσαι πουθενάς, ασ’ το»

Power of love

"Πρώτη φορά στη ζωή σου ασχολήθηκε κάποιος μαζί σου και πήρες 100 μηνύματα" ξέσπασε ο Γιώργος στο Power of love.

Μια στροφή πριν την οριστική αυλαία έμελλε το Power of love με οικοδέσποινα την Κατερίνα Καραβάτου, το βράδυ του Σαββάτου, να μας προσφέρει μια ακόμα επική λογομαχία ανάμεσα σε μέρος των ανδρών παικτών του. Ο λόγος για τον Γιώργο που τα έβαλε, με τον πλέον ειρωνικό τρόπο, με τον Κρις.

Πιο συγκεκριμένα, ο πρώην διαγωνιζόμενος του Power of love δήλωσε αρχικά πως «θεωρώ ότι αξίζω τη θέση στον τελικό και να διεκδικήσω την υποψηφιότητα σαν νικητής του Power of Love από τα μηνύματα που έχω λάβει από τον κόσμο. Έχω λάβει εκατοντάδες μηνύματα που λένε ότι στέλνουν e-mails στην παραγωγή».

Αυτό έκανε τον Γιώργο να ξεσπάσει, επί τόπου, σε γέλια και να ξεστομίσει βαριά λόγια στον πρώην συμπαίκτη του. «Ένα με τον Τοτό είναι καλό αστείο, να ξέρεις, να μας το πεις πιο μετά! Νόμιζα ότι λες αστεία, δεν ξέραμε ότι μιλάς σοβαρά τόση ώρα. Πρώτη φορά στη ζωή σου ασχολήθηκε κάποιος μαζί σου και πήρες 100 μηνύματα, γι’ αυτό είπες εκατοντάδες. Εμείς παίρνουμε χιλιάδες μηνύματα και μας λένε πόσο ωραίοι είμαστε! Πήρες μια φορά 100 μηνύματα, δεν υπάρχεις στον χάρτη! Δεν υπάρχεις στον χάρτη, είσαι πουθενάς».

«Δεν υπάρχεις, αλήθεια σου το λέει! Στο λέω και γω, ασ’ το! Δεν υπάρχεις, τώρα, ασ’ το! Όπως λες εσύ ότι πήρες 100 μηνύματα, που λες ότι είμαστε καραγκιόζηδες και τέτοια, έχω πάρει χίλια που λένε «ριξ’ τον στην πισίνα». Θέλεις να σου τα δείξω; Προκαλείς» συμπλήρωσε, τότε, ο Δημήτρης για να ενισχύσει την… ωραία ατμόσφαιρα σε αυτό το νέο επεισόδιο για το Power of love το βράδυ του Σαββάτου στον ΣΚΑΪ.