Power of Love: Έπεσε το πρώτο φιλί on camera – Αντιδράσεις από τα υπόλοιπα κορίτσια του παιχνιδιού

Power of love

Η κάμερα "έπιασε" το τρυφερό τετ-α-τετ ανάμεσα στη Σωτηρία και τον Νίκο.

Το επόμενο βήμα στο μεταξύ τους ειδύλλιο έκαναν στο αποψινό (24/7) επεισόδιο του Power of Love η Σωτηρία και ο Νίκος. Όπως παρακολουθήσαμε στο reality show του ΣΚΑΪ, το ζευγάρι, που έχει εκφράσει ανοιχτά το ενδιαφέρον ο ένας για τον άλλο, αντάλλαξε ένα τρυφερό φιλί στο σαλόνι του σπιτιού, την ώρα που αγόρια και κορίτσια είχαν τη δυνατότητα να περάσουν χρόνο μαζί σε κοινό χώρο.

Ωστόσο, η απόφαση της Σωτηρίας να δώσει ευκαιρία στον Νίκο να γνωριστούν και να έρθουν πιο κοντά φαίνεται πως βρίσκει αντίθετα τα υπόλοιπα κορίτσια του παιχνιδιού. Οι κοπέλες του Power of Love εξέφρασαν την ενόχλησή τους στην συμπαίκτριά τους, επισημαίνοντας τις επίμαχες απόψεις που έχει υποστηρίξει κατά καιρούς εκείνος για τη θέση και τον ρόλο των γυναικών.

«Προσπαθούμε να γνωριστούμε σιγά-σιγά, υπάρχει κάτι. Δεν είναι κάτι ξεκάθαρο αλλά κάτι ξεκινάει», είπε η Σωτηρία απολογούμενη στις άλλες κοπέλες.

«Μέχρι να σβήσει ο ήλιος, εγώ τον Νίκο θα ψηφίζω. Για μένα δεν υπάρχει, δεν μπορώ. Σήμερα πάλι ξεκίνησε τα ίδια. Ο Νίκος είναι από τους ανθρώπους που όσο χώρο τους δίνεις, τόσο χειρότερα λένε», σχολίασε από την πλευρά της η Κωνσταντίνα στο Power of Love, με τη Σωτηρία να παραπονιέται ότι εκείνη δεν σέβεται αυτό που έχει ξεκινήσει ανάμεσα στην ίδια και στον Νίκο.

«Δεν είναι ότι δεν το σέβομαι. Είναι τέταρτη βδομάδα, έχω κάνει τεράστια βήματα από την πρώτη μέρα όσον αφορά τον Νίκο. Του πετούσα βελάκια από την αρχή, σταμάτησα αλλά βλέπω ότι παραμένει ακριβώς ο ίδιος σαν άνθρωπος», ανταπάντησε η Κωνσταντίνα.