Power of love: Ένα νέο αγόρι κάνει αιφνιδιαστική είσοδό στο σπίτι των κοριτσιών

Power of love

Power of love με την Κατερίνα Καραβάτου, απόψε στις 22.00 στον ΣΚΑΪ.

Η χθεσινή είσοδος της Έμιλυ έφερε αναστάτωση στο Power of love καθώς τα περισσότερα γράμματά της δεν ευχαρίστησαν ιδιαίτερα τα αγόρια. Η επιλογή της να βγει ραντεβού με τον Δημήτρη φάνηκε να προβληματίζει τη Σοφία.

Το medley που τραγούδησε ο Αναστάσης κέρδισε τις εντυπώσεις και το ραντεβού με τον ίδιο να επιλέγει να περάσει περισσότερο χρόνο με τη Γλυκερία. Η μέρα για τα κορίτσια του Power of Love ξεκινά με άθληση!

Η αθλητική περιβολή επιβάλλεται και όλες μαζί βγαίνουν έξω για να… ξεμουδιάσουν! Ποιες θα καταφέρουν να ολοκληρώσουν το πρόγραμμα γυμναστικής και ποιες θα «γκρινιάξουν» περισσότερο;

Ο Δημήτρης και η Σοφία δεν είναι πια μαζί όμως αυτό δε σημαίνει πως δεν υπάρχει πλέον ενδιαφέρον. Ένα νέο αγόρι κάνει την είσοδό του στο σπίτι των κοριτσιών και εκείνες ξαφνιάζονται! Ποιο κορίτσι θα επιλέξει για το πρώτο του ραντεβού;

O Jason συναντά την Κατερίνα Καραβάτου στο Κόκκινο Δωμάτιο για μία συζήτηση που φέρνει στην επιφάνεια πλευρές του που δε γνωρίζαμε και ιστορίες από την παιδική του ηλικία που συνδέονται με την εξέλιξη του χαρακτήρα του.

Η Έμιλυ έκανε τη δυναμική της είσοδο εχθές στο Power of Love, ας τη γνωρίσουμε κι εμείς λίγο καλύτερα!