Power of love – Έξω φρενών ο Δήμος με τη Νίκη: «Ζητώ δημόσια συγνώμη από την Μαρκέλλα, εσύ είσαι το πρόβλημα»

Power of love

Μπίλιες έγιναν οι δυο παίκτες στο Gala του Power of love με τον Δήμο να πυροβολεί λεκτικά συνεχώς, δίχως έλεος, τη Νίκη.

Ακόμα ένα Gala του Power of love με οικοδέσποινα την Κατερίνα Καραβάτου ήρθε στους τηλεοπτικούς μας δέκτες, το βράδυ της Τετάρτης, μέσα από το πρόγραμμα του ΣΚΑΪ. Όπως και τα περισσότερα, όμως, κάθε άλλο παρά ήρεμο έμελλε να είναι μιας και ο Δήμος δεν μπόρεσε να συγκρατήσει την εσωτερική του οργή με αποτέλεσμα να ξέσπασε με βαριά λόγια στη Νίκη.

Ειδικότερα, μεταξύ άλλων, ο παίκτης του Power of love επισήμανε πως «σε ψήφισαν αγαπημένη παίκτρια για να έχεις ασυλία και να σου δώσουν μια δεύτερη ευκαιρία. Έπρεπε όμως να έχεις φύγει στον τάκο από πριν, με την Μαρκέλλα. Έπρεπε να έχεις φύγει κιόλας, δεν κρύβομαι. Αυτό είναι το μεγάλο λάθος που έκανα απέναντι στη Μαρκέλλα και της ζητάω δημόσια συγνώμη. Νομίζαμε ότι η Μαρκέλλα ήταν το πρόβλημα αλλά τελικά εσύ είσαι το πρόβλημα».

«Εσύ μου έβαζες λόγια για την Μαρκέλλα πολλές φορές! Ότι έλεγε ψέματα, τελικά όμως εσύ έλεγες ψέματα και όχι η Μαρκέλλα. Το έχει δείξει κιόλας στα επεισόδια. Δεν την ρώτησες καν ποια ήταν τα λόγια της, ότι ήθελες εσύ ήρθες και μου τα μετέφερες».

«Θεωρείς ότι φταίει η Νίκη για τη δική σου συμπεριφορά απέναντι στη Μαρκέλλα;» ρώτησε τότε η οικοδέσποινα του νέου Gala του Power of love, Κατερίνα Καραβάτου  με τον Δήμο να δίνει το εξής απάντηση. «Για το ότι χώρισα εγώ με την Μαρκέλλα δεν φταίει καμία Νίκη, Κατερίνα μου. Για το αργότερα όμως, για όλη τη διαδικασία μετά με κάποιες παρεξηγήσεις και κάποια συμπεριφορά που είχα απέναντι στη Μαρκέλλα, ναι φταίει η Νίκη. Δεν φταίει για τον χωρισμό μου αλλά για τη συμπεριφορά που είχα στη Μαρκέλλα».