Power of Love – Άστραψε και βρόντηξε η Καραβάτου: «Είναι ντροπή όλο αυτό»

Power of Love

Power og Love: "Είναι σοκαριστικό ότι είστε εδώ 15 άνθρωποι και η κουβέντα τώρα είναι ότι στήνετε όλοι ψηφοφορίες με κάποιους".

Ξέσπασε η Κατερίνα Καραβάτου στο Power of Love με τις στημένες ψηφοφορίες των παικτών. Η παρουσιάστρια δεν άντεξε και τους τα είπε ένα χεράκι για όσα κάνουν με συνεννόηση.

«Άρα, τώρα πηγαίνουμε στο επίμαχο, το οποίο είναι το ποιος έχει στήσει αυτή τη ψηφοφορία, αν έχει γίνει αυτό, για να φύγεις εσύ Δήμο από το παιχνίδι. Οπότε εσύ στήνεις μία ψηφοφορία για να βγεις ραντεβού και κάποιος άλλος μπορεί να στήνει μία ψηφοφορία για οποιονδήποτε λόγο. Είναι σοκαριστικό ότι είστε εδώ 15 άνθρωποι και η κουβέντα τώρα είναι ότι στήνετε όλοι ψηφοφορίες με κάποιους. Αυτό ποιον τιμάει τώρα για να καταλάβω;» είπε αρχικά αναστατωμένη η Κατερίνα Καραβάτου για τις ψηφοφορίες του Power of Love.

«Εσείς είπατε ότι στήσατε ψηφοφορία. Εγώ το είπα; Ήξερα εγώ κάτι τέτοιο; Έχει γίνει ένα πάρα πολύ μεγάλο θέμα από χθες που έχει να κάνει με μία ψηφοφορία που στήσατε. Συγγνώμη αλλά είναι ντροπή όλο αυτό!» επισήμανε η παρουσιάστρια του Power of Love.