Power of love – Αποστόμωσε τον Πελετιέ με μια φράση της: «Υποβαθμίζεις πάρα πολύ τις γυναίκες»

Power of love

"Κάθε άνθρωπος έχει το δικό έχει το δικό του χιούμορ αλλά δεν είναι και όλα χιούμορ" εξήγησε στον Πελετιέ η παίκτρια του Power of love.

Τετ α τετ με την Γλυκερία θέλησε να βρεθεί ο Νίκος Πελετιέ, στο νέο επεισόδιο για το «Power of love» το βράδυ της Τρίτης, μιας και όπως είδαμε στους τηλεοπτικούς μας δέκτες αποφάσισε να την καλέσει απρόσμενα στο κόκκινο δωμάτιο. Τι το ‘θελε, όμως, ο Κύπριος παίκτης του ριάλιτι της αγάπης;

Το 21χρονο μοντέλο από την Θεσσαλονίκη θέλησε να του μιλήσει έξω από τα δόντια, αν και με το… γάντι, για όσα τόσο εντός όσο και εκτός του «Power of love» σηκώνουν σε καθημερινή σχεδόν βάση θύελλα αντιδράσεων. «Θέλω να σε γνωρίσω γιατί, από όσα είπες, διαφωνείς σχεδόν με όλες τις μου τις απόψεις. Ποια είναι κάποια από τις απόψεις μου, που άκουσες ή που ένιωσες, με την οποία διαφωνείς κάθετα;» ρώτησε, με το καλησπέρα, ο Νίκος Πελετιέ την Γλυκερία.

«Κάτι συγκεκριμένο, που υποβαθμίζεις πάρα πολύ τις γυναίκες» είπε, δίχως ιδιαίτερη σκέψη, η παίκτρια του «Power of love» για να ακολουθήσει ένα πολύ σύντομος διάλογος ανάμεσα τους ξεκαθαρίζοντας, μεταξύ άλλων, στον Νίκο Πελετιέ πως δεν μπορούν να θεωρούνται όλα χιούμορ.

Ν.Π.: Διαφωνείς πως ο κάθε άνθρωπος έχει το δικό του είδος χιούμορ;

Γλυκερία: Συμφωνώ ότι ο κάθε άνθρωπος έχει το δικό έχει το δικό του χιούμορ αλλά δεν είναι και όλα χιούμορ. Για μένα.