Power of love: «Αυτό δεν είναι αντρικό» – «Οι 9 στους 10 άνδρες του παιχνιδιού είναι γελοίοι»

Power of love

"Είναι βαριά λέξη αλλά εδώ την έχω τόσες μέρες! Μου έχουν σπάσει τα νεύρα" δήλωσε η Νίκη στο Power of love.

Το «φτυάρι» για τους άνδρες του Power of love έβγαλαν, κανονικότατα, η Έμιλυ και η Νίκη στο νέο επεισόδιο που ήρθε, το βράδυ της Τετάρτης, στους τηλεοπτικούς μας δέκτες μέσα από το πρόγραμμα του ΣΚΑΪ. Μάλιστα, άξια αναφοράς ήταν η ισοπεδωτική ομολογουμένως άποψη της νεαρής διαγωνιζόμενης για… 9 στους 10 υποψήφιους συντρόφους της.

Ειδικότερα, ανάμεσα σε άλλα, η Έμιλυ τόνισε στο Power of love για τον Πρόδρομο πως «γύρισα και του είπα, «μήπως είμαι ντελούλου και βλέπω πράγματα που δεν υπάρχουν;». Μήπως είμαι, λέω, και τρελή; Δεν είναι ότι μας δείχνουν κάτι απλά… ήρθα και σε πήρα αγκαλιά, μετά χορέψαμε, πήγα να σε φιλήσω αλλά στα φιλικά πήγα να σε φιλήσω».

«Θα σου πω όμως τι είναι. Βλέπει τα επεισόδια, έχει την άποψη του κόσμου, με έχουν βγάλει φίδι, «κάνω παρέα μαζί σου» που ήρθε προκατειλημμένος με αυτή την άποψη και σε ψηφίζει από την πρώτη μέρα να φύγεις και ακούει τα σχόλια του κόσμου. Ωραία, για μένα αυτό δεν καν αντρικό, δεν είναι ώριμο και δεν κάνει ρε φίλε. Αλήθεια, δεν κάνει».

Τότε, λοιπόν, η Νίκη έδωσε τα δικά της συγχαρητήρια στην Έμιλυ επισημαίνοντας της πως «τα έχω πει από την πρώτη ημέρα. Είναι γελοίοι! Γελοίοι! Οι 9 στους 10 άνδρες αυτού του παιχνιδιού είναι γελοίοι. Ωραία; Είναι βαριά λέξη αλλά εδώ την έχω τόσες μέρες. Μου έχουν σπάσει τα νεύρα ενώ θα μπορούσαν αν είναι όλα διαφορετικά».