Πότε θα επιστρέψει καλλιτεχνικά ο Νότης Σφακιανάκης;

Νότης Σφακιανάκης

Ο Γιώργος Αρσενάκος απαντά για την απουσία του δημοφιλούς καλλιτέχνη.

Ο Γιώργος Αρσενάκος βρέθηκε στο πλατό του Fay’s Time το μεσημέρι της Τετάρτης και μίλησε για πολλά. Ανάμεσα στα όσα απάντησε ο CEO και συνιδρυτής της Panik Records, είναι και για την πολυσυζητημένη επιστροφή του Νότη Σφακιανάκη. «Ο Νότης Σφακιανάκης ανήκει στην Panik, ξεκινήσαμε το 2016. Είναι κάτι που θέλουμε όλοι. Είναι αυτό που σου λέω, πότε θα νιώσει έτοιμος ο καλλιτέχνης», ανέφερε αρχικά ο Γιώργος Αρσενάκος.

«Προσπαθώ. Μιλάω με τον παραγωγό του, μιλάω και με το περιβάλλον, στέλνουμε τραγούδια… Είμαστε σε μια τέτοια επαφή, αλλά δεν μπορούμε να εκβιάσουμε καταστάσεις, δεν μπορούμε να πιέσουμε, δεν μπορούμε να πιέσουμε κανέναν. Ο καθένας έρχεται η στιγμή του που νιώθει όταν θέλει να κάνει αυτό που θέλει να κάνει», είπε ο Γιώργος Αρσενάκος και συνέχισε:

«Ένας καλλιτέχνης με 35 χρόνια πορείας που έχει συντρίψει όλα τα ρεκόρ, δεν θα του πω εγώ τι θα κάνει. Είναι δική του επιλογή. Πιστεύω ότι ένα τέτοιο καλλιτεχνικό θηρίο δεν μπορεί να ηρεμήσει και θα έρθει η στιγμή που όλο αυτό που έχει θα επανέλθει γιατί είναι νέος άνθρωπος, ο κόσμος τον λατρεύει, έχει μια απίστευτη δισκογραφία».

«Ο Νότης Σφακιανάκης απουσιάζει από το 2020. Έχουμε μια τριλογία που πρέπει να ολοκληρώσουμε, έχουμε βγάλει το Κοινωνικό, το Ερωτικό και τώρα μένει το Χορευτικό», είπε ο CEO της Panik.