Zappit

Ποσειδώνας Γιαννόπουλος: «Το ότι συζητήθηκε τόσο πολύ η Ματούλα Ζαμάνη έχει να κάνει με τη φυσική της κατάσταση»

"Όταν έσκιζε το μπλουζάκι ο Σάκης Ρουβάς, το έκαναν μεγάλο θέμα" είπε ο Ποσειδώνας Γιαννόπουλος.

Ο Ποσειδώνας Γιαννόπουλος μίλησε στο Πρωινό Σου Σου και στην Κωνσταντίνα Μαύρου για τον ντόρο που επικράτησε από χθες με την ημίγυμνη Ματούλα Ζαμάνη στη συναυλία της.

«Ο καλλιτέχνης έχει από κάτω το δικό του κοινό, που πλήρωσε για να τον δει στο δικό του event. Η επικοινωνία του με τον κόσμο είναι όπως νιώθει εκείνη τη στιγμή. Μου φάνηκε πολύ αληθινή αυτή η σκηνή. Αν μου φαινόταν επιτηδευμένη, θα με ενοχλούσε. Μου φάνηκε ότι εκείνη τη στιγμή είχε επικοινωνήσει τόσο με τον κόσμο από κάτω, το ευχαριστήθηκε κι ήθελε κάτι να τους δώσει, όπως λέμε ότι σου δίνω και την καρδιά μου και τους πέταξε το μπλουζάκι. Το ότι συζητήθηκε τόσο πολύ έχει να κάνει με τη φυσική της κατάσταση. Δεν είναι θέμα άντρας ή γυναίκας. Όταν έσκιζε το μπλουζάκι ο Σάκης Ρουβάς, το έκαναν μεγάλο θέμα» είπε ο Ποσειδώνας Γιαννόπουλος.

«Όποτε βγαίνει ο μέγας Γιώργος Νταλάρας και λέει ότι δεν του αρέσει αυτού του είδους η επικοινωνία, τα πεσίματα, πάντα βγαίνει κάποιος πολύ νεότερος επαναστάτης χωρίς αιτία. Πέρυσι ήταν ο Πάνος Βλάχος που αισθάνθηκε Γιώργος Νταλάρας και φέτος ο Χρήστος Μάστορας» δήλωσε ο Ποσειδώνας Γιαννόπουλος για τον Χρήστο Μάστορα.