Zappit

Ποσειδώνας Γιαννόπουλος: «Το Ηρώδειο έχει γίνει μπάτε σκύλοι αλέστε»

«Το Ηρώδειο ήταν ένα επιστέγασμα καριέρας και προσωπικά δεν μπορώ να βλέπω ανθρώπους πολύ νωρίς να βρίσκονται εκεί», είπε ο Ποσειδώνας Γιαννόπουλος.

Ο Ποσειδώνας Γιαννόπουλος έδωσε συνέντευξη στην εκπομπή «Πρωινό ΣουΣου». Ο γνωστός ραδιοφωνικός παραγωγός και στιχουργός απάντησε, μεταξύ άλλων, και για το Ηρώδειο.

«Το Ηρώδειο έχει γίνει μπάτε σκύλοι αλέστε. Το Ηρώδειο ήταν ένα επιστέγασμα καριέρας και προσωπικά δεν μπορώ να βλέπω ανθρώπους πολύ νωρίς να βρίσκονται εκεί. Θέλει λίγο μέτρο, τώρα έχει πάει στο άλλο άκρο και το έχουν κάνει μπουζούκι», είπε αρχικά ο Ποσειδώνας Γιαννόπουλος.

Ο Ποσειδώνας Γιαννόπουλος είπε στη συνέχεια: «Χαίρομαι που θα γίνει εθνικός τελικός για το τραγούδι που θα μας εκπροσωπήσει στη Eurovision. Εγώ το είχα προτείνει το 2019 στον προηγούμενο πρόεδρο. Ο Good Job Nicky και η Ζόζεφιν είναι πολύ νέοι για να θέλουν απευθείας ανάθεση. Ας κάτσουν να περιμένουν, αν δεν τους αρέσει η διαδικασία».

Κλείνοντας, ο Ποσειδώνας Γιαννόπουλος είπε: «Η Super Κική όπως μιλάει με την παρέα της, έτσι μιλάει και στα social. Το σχόλιό της ήταν διπλά ρατσιστικό».