Πόπη Μαλλιωτάκη: «Είναι τιμή μου να με αποκαλούν Κιμ Καρντάσιαν της Ελλάδας»

Πόπη Μαλλιωτάκη

"Δεν έχω κάνει τίποτα στο πρόσωπο, πραγματικά. Δεν ξέρω από πού τους έχει βγει και το λένε αυτό".

Δηλώσεις στην κάμερα του Happy Day και τον ρεπόρτερ Γιώργο Γιαννούλια έκανε η Πόπη Μαλλιωτάκη. Τη γνωστή τραγουδίστρια συνάντησε το τηλεοπτικό συνεργείο σε κοσμική εκδήλωση το βράδυ της Τετάρτης (18/9), με την ίδια να ξεσπά κατά εκείνων που της στέλνουν κακοπροαίρετα σχόλια στα social media για την επεξεργασία στις φωτογραφίες που η ίδια ανεβάζει.

«Το έχω ακούσει ότι με αποκαλούν Κιμ Καρντάσιαν της Ελλάδας, είναι τιμή μου να με παρομοιάζουν με μία τόσο μεγάλη σταρ. Αγαπώ πάρα πολύ τη Μαρίνα Σταυράκη, είναι μία αξιόλογη και πάρα πολύ μορφωμένη γυναίκα. Νιώθω ευλογία που κάνω παρέα μαζί της», ανέφερε αρχικά η Πόπη Μαλλιωτάκη.

«Πλήττω, βαριέμαι! Αυτά τα ακούω συνέχεια, δεν είναι ότι τα ακούω τώρα μόνο αλλά χρόνια. Δεν έχω κάνει τίποτα στο πρόσωπο, πραγματικά. Δεν ξέρω από πού τους έχει βγει και το λένε αυτό», απαντά η τραγουδίστρια στα κακεντρεχή σχόλια για τις φωτογραφίες της.

«Πόσα ψυχολογικά πρέπει να έχεις να βλέπεις δύο γυναίκες να βγαίνουν, να διασκεδάζουν και να βγάζεις τόση χολή;», επισημαίνει χαρακτηριστικά η Πόπη Μαλλιωτάκη.