ΠΟΠ Μαγειρική: Ο Ανδρέας Λαγός κάνει πρεμιέρα με τα πιο νόστιμα μενού

Ανδρέας Λαγός

ΠΟΠ Μαγειρική με τον Ανδρέα Λαγό, πρεμιέρα Δευτέρα 16 Σεπτεμβρίου 2024 στις 14:00 στην ΕΡΤ.

Η «ΠΟΠ Μαγειρική», που κάνει πρεμιέρα στην ΕΡΤ1, τη Δευτέρα 16 Σεπτεμβρίου 2024, στις 14:00, έρχεται, για έκτη χρονιά, να αναδείξει τον πλούτο των υλικών της ελληνικής υπαίθρου και να δημιουργήσει μοναδικές γεύσεις, με τη δημιουργική υπογραφή του σεφ Ανδρέα Λαγού, ο οποίος παρουσιάζει την εκπομπή.

Τη Δευτέρα 16 Σεπτεμβρίου 2024, στις 14:00, στο στούντιο της «ΠΟΠ Μαγειρικής» κάνει ποδαρικό η Ελληνίδα τραγουδίστρια Στέλλα Κονιτοπούλου, η οποία μαζί με τον σεφ της εκπομπής Ανδρέα Λαγό ετοιμάζουν δύο υπέροχα πιάτα, το πρώτο με φάβα Φενεού και το δεύτερο με μέλι Κεφαλονιάς.

Η δημοφιλής τραγουδίστρια των νησιώτικων τραγουδιών μας μιλάει για τα παιδικά της χρόνια στη Νάξο, τις συναυλίες που έδωσε στην Αυστραλία, για την οικογένειά της και τη σχέση με την κόρη της με την οποία είναι φίλες, μας αποκαλύπτει το μυστικό της επιτυχίας ενός γάμου και μας αφηγείται την ιστορία για την κατάθλιψη που πέρασε.

Την Τρίτη 17 Σεπτεμβρίου 2024, στις 14:00, την κουζίνα της «ΠΟΠ Μαγειρικής» επισκέπτεται ο Έλληνας σχεδιαστής Άγγελος Μπράτης. Μαζί με τον Ανδρέα Λαγό μαγειρεύουν δύο γευστικές συνταγές, η μία με μανιτάρια Δίρφυος και η άλλη με καρπούζια Αμαλιάδας.

Ο γνωστός μιλάει, μεταξύ άλλων, για τη ζωή του στην Ιταλία, αποκαλύπτει πόσο τον καθόρισε η οικογένειά του στο κομμάτι της δουλειάς του, πόσο απόλαυσε την εμπειρία της τηλεόρασης, στην οποία όμως τον δυσκόλεψε η αγένεια, και τονίζει και τη ρομαντική του φύση, η οποία εκφράζεται τόσο στη ζωή του όσο και στη δουλειά του.

Την Τετάρτη 18 Σεπτεμβρίου 2024, στις 14:00, η «ΠΟΠ Μαγειρική» και ο Ανδρέας Λαγός υποδέχονται στο στούντιο την αγαπημένη ηθοποιό, Κατερίνα Τσάβαλου. Μαζί δημιουργούν μοναδικά πιάτα, το πρώτο με αφρίνα Μεσολογγίου και το δεύτερο με ξερά σύκα Κύμης.

Η Κατερίνα Τσάβαλου μας μιλάει για το καλοκαίρι που πέρασε, την κόρη της και για τη σχέση που έχει μαζί της, τονίζοντας ότι της λέει πάντα την αλήθεια. Παράλληλα, αποκαλύπτει το bullying που της έκαναν για τα κιλά που πήρε στην εγκυμοσύνη, καθώς και τις κρίσεις πανικού που πάθαινε από συμπεριφορά συναδέλφου της στο θέατρο.

Την Πέμπτη 19 Σεπτεμβρίου 2024, στις 14:00, η «ΠΟΠ Μαγειρική» και ο Ανδρέας Λαγός βρίσκονται στη θέση τους, πιστοί στο ραντεβού τους για να υποδεχθούν την γνωστή Ελληνίδα σεφ, Μυρσίνη Λαμπράκη. Μαζί με τον αγαπημένο σεφ, Ανδρέα Λαγό δημιουργούν δύο πιάτα, το πρώτο με ελιές Καλαμών και το δεύτερο με πρώτη ύλη τη σταφίδα Κορίνθου.

Η Μυρσίνη Λαμπράκη μιλάει για την εμπειρία της στην τηλεόραση, αποκαλύπτει αν ήταν δύσκολο να κερδίσει τον σεβασμό, ως γυναίκα, μέσα στις κουζίνες, και μοιράζεται με τους τηλεθεατές πώς ασχολήθηκε με την τέχνη του ψησίματος και πώς έφτασε να βραβευτεί σε παγκόσμιους διαγωνισμούς για τις τεχνικές της στη γαστρονομία της φωτιάς.

Την Παρασκευή 20  Σεπτεμβρίου 2024, στις 14:00, η «ΠΟΠ Μαγειρική» και ο Ανδρέας Λαγός μαγειρεύουν τους θησαυρούς της ελληνικής γης. Αυτή τη φορά ο καταξιωμένος σεφ υποδέχεται στο στούντιο τον αγοραστή της εκπομπής «Cash or Trash», Θάνο Μαρίνη.

Μαζί δημιουργούν δύο πιάτα, το πρώτο με κεφαλοτύρι Κεφαλονιάς και το δεύτερο με σταφίδα Ηλείας. Ο Θάνος Μαρίνης μιλάει για την τηλεοπτική του εμπειρία από το «Cash or Trash» αφηγείται την περιπέτεια που είχε με τον καρκίνο και πώς το διαχειρίστηκε όταν το έμαθε και αποκαλύπτει ότι άπλωνε σταφίδες, στη Μεσσηνία, όταν ήταν μικρός.