Zappit

Πηνελόπη Πιτσούλη: Αιχμές για τη συμμετοχή της στους «Στάβλους της Εριέττας Ζαΐμη»

"Ένας χρόνος ήταν αρκετός για να είμαι... φυλακισμένη".

Στη στήλη «Πάτα Play» της εκπομπής Πάμε Δανάη συμμετείχε η Πηνελόπη Πιτσούλη. Η γνωστή ηθοποιός αποδέχθηκε την πρόσκληση να ακούσει χαρακτηριστικά τραγούδια που κάτι σήμαιναν για τη ζωή της και να μοιραστεί με το κοινό τις αναμνήσεις που τις φέρνουν αυτά στο μυαλό.

«Ο πατέρας μου τρελάθηκε όταν χόρεψα το «Κοίτα κορμί» πάνω σε ένα τραπέζι. Είχε μεγάλο μεράκι να βγάλει μια ηθοποιό. Το «Στο λευκό τον πύργο» μου θύμισε τον άντρα μου, τον Γιωργάκη, που τον γνώρισα στην Θεσσαλονίκη. Μου θύμισε και τις τρεις αδερφές μου, που μένουν στην Θεσσαλονίκη και τις αγαπάω πολύ», εξομολογείται η Πηνελόπη Πιτσούλη.

Στο άκουσμα του κομματιού «A casa di Irene», η ηθοποιός αποκάλυψε πως είναι το πρώτο τραγούδι που άκουσε μαζί με τον σύζυγό της και πως στην επέτειό τους ο γιος τους έπαιξε το συγκεκριμένο κομμάτι στο πιάνο.

«Στους «Στάβλους της Εριέτας Ζαΐμη» δεν ήθελα να παίξω δεύτερο χρόνο, ένας χρόνος ήταν αρκετός να είμαι… φυλακισμένη. Το «Αυτό που μια φορά συμβαίνει» μου θυμίζει την πρώτη φορά που δούλευα με τον γιο μου, στη σειρά «Με τα παντελόνια κάτω». Δεν ήταν εύκολος συνεργάτης, μου έβαζε τις φωνές», περιγράφει στη συνέχεια της στήλης η Πηνελόπη Πιτσούλη.

«Το τραγούδι «Επτά πεθερές» μου θύμισε πόσο ωραία σειρά ήταν. Το «Επτά πεθερές» μου θυμίζει τη νύφη μου και πόσο καλή πεθερά είμαι. Έχω όμως και την καλύτερη νύφη του κόσμου. Επίσης, μου θυμίζει τη δική μου πεθερά, που ήταν ένας άγγελος», κατέληξε η Πηνελόπη Πιτσούλη.