Zappit

Πηνελόπη Αναστασοπούλου: «Είναι άβολο πολύ, έρχεται ακόμα και έξω από το σπίτι μου»

"Επειδή δεν γνωρίζω τι έχει ο καθένας στην ψυχή του, το χειρίζομαι με πολύ ευγένεια" αποκαλύπτει η Πηνελόπη Αναστασοπούλου.

Την Πηνελόπη Αναστασοπούλου συνάντησαν οι δημοσιογράφοι και τα τηλεοπτικά συνεργεία, το βράδυ της Τετάρτης, στο kick off party του φετινού MadWalk. Μάλιστα, ανάμεσα σε άλλα, η γνωστή ηθοποιός κλήθηκε να μοιραστεί την εμπειρία που η ίδια έχει βιώσει στο παρελθόν με εμμονικό θαυμαστή.

Πιο συγκεκριμένα, η Πηνελόπη Αναστασοπούλου σημείωσε χαρακτηριστικά πως «είχα και ακόμα έχω εμμονικό θαυμαστή που ξεπερνάει τα όρια. Είναι άβολο, πολύ. Προς το παρόν το διαχειρίζομαι με ευγένεια».

«Έρχεται ακόμα και έξω από το σπίτι μου αλλά δεν έχω κινηθεί ακόμα νομικά γιατί είναι αρκετά τρυφερή η ηλικία. Με ζορίζει η αλήθεια είναι επικοινωνιακά, δεν μου αρέσει, αλλά, επειδή δεν γνωρίζω τι έχει ο καθένας στην ψυχή του, το χειρίζομαι με πολύ ευγένεια».

«Νομίζω ότι θα είναι αργά, άμα ξεπεραστούν τα όρια, οπότε ελπίζω να μην με ξεπεραστούν τα όρια» συμπλήρωσε, επίσης, η Πηνελόπη Αναστασοπούλου στις νέες τηλεοπτικές της δηλώσεις, απόσπασμα των οποίων προβλήθηκε στον αέρα του Happy Day στον Alpha.