Πέτρος Λαγούτης σε Ζωή Κρονάκη: «Τελειώσαμε, δεν θέλω να πω παραπάνω, έχετε έρθει «διαβασμένοι»

Πέτρος Λαγούτης

"Είχε και πολλά δύσκολα πράγματα που δεν είχα ξανασυναντήσει. Τα έχω πει, δεν θέλω να φέρω παραπάνω" δήλωσε ο Πέτρος Λαγούτης.

Ο Πέτρος Λαγούτης φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Καλημέρα είπαμε;» με τη Ζωή Κρονάκη και τον Τάσο Ιορδανίδη. Ο δημοφιλής ηθοποιός μίλησε μεταξύ άλλων για τις τοξικές συνεργασίες που είχε και αν έχει αναγκαστεί να φύγει από κάποια δουλειά που συμμετείχε. Όταν η συζήτηση έφτασε στο κλίμα που επικρατούσε στα γυρίσματα της σειράς «Παγιδευμένοι» που πρωταγωνιστούσε, δεν θέλησε να δώσει έκταση και αρκέστηκε στο να πει ότι ήταν μία δύσκολη πίστα.

«Με τους Παγιδευμένους, τι γίνεται; Πώς ήταν όλη αυτή η εμπειρία;» ρώτησε η Ζωή Κρονάκη με τον Πέτρο Λαγούτη να της απαντά όλο νόημα: «Τελειώσαμε… Διαβασμένοι έχετε έρθει».

«Ήταν μια δύσκολη πίστα. Δεν θέλω να πω παραπάνω, το αφήσαμε πίσω, τελείωσε. Είχε τα καλά του. Ήταν μια δουλειά που είχε τα καλά της, πολύ ωραίο σενάριο με πολλούς αξιόλογους συνεργάτες, αλλά είχε και πολλά δύσκολα πράγματα που δεν είχα ξανασυναντήσει. Τα έχω πει, δεν θέλω να φέρω παραπάνω» δήλωσε ο Πέτρος Λαγούτης καλεσμένος στην πρωινή εκπομπή της ΕΡΤ.