Πέτρος Ξεκούκης για Στέφανο Κασσελάκη: «Ακόμα δεν παντρεύτηκε και τον στεναχώρησαν»

Πέτρος Ξεκούκης

"Έχει την έγνοια του γάμου και έχει και τη στεναχώρια του να φύγει από το κόμμα τώρα" επισημαίνει ο Πέτρος Ξεκούκης.

Ο Πέτρος Ξεκούκης παραχώρησε συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης στην κάμερα της εκπομπής Buongiorno, το πρωινό της Πέμπτης, στο Μεγάλο Κανάλι. Μέσα σε όλα, δε, ο γνωστός ηθοποιός μίλησε για τον πρώην πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανο Κασσελάκη και το νομοσχέδιο για τα ομόφυλα ζευγάρια καθώς και τη σεξουαλική διαπαιδαγώγηση στα σχολεία.

Πιο συγκεκριμένα, ο Πέτρος Ξεκούκης εξομολογήθηκε αρχικά πως «εγώ αυτό που βλέπω από τον Στέφανο Κασσελάκη είναι η προσωπική του ζωή και ο κύριος Τάιλερ, να ‘ναι καλά. Τον στεναχώρησαν! Ακόμα δεν παντρεύτηκε, έχει την έγνοια του γάμου και έχει και τη στεναχώρια του να φύγει από το κόμμα τώρα».

«Μα είναι δυνατόν; Είναι δυνατόν; Γελάω γιατί, αντί να ασχοληθούμε, με τα προβλήματα της χώρας αυτής, ασχολούμαστε πως θα προβληθούμε στα media και μέσα από το Instagram και από το Facebook; Δεν έλειπε τίποτα σε αυτούς τους ανθρώπους, είχαν το σύμφωνο συμβίωσης. Τι ήταν αυτό που τους έλειπε; Η υιοθεσία; Είμαι πολύ κατά της υιοθεσίας. Δεν είναι δυνατόν, το παιδί πρέπει να πει μαμά και μπαμπά».

«Είμαι κατά της σεξουαλική διαπαιδαγώγησης στα σχολεία, γι’ αυτό και έχουμε αυτά τα αποτελέσματα. Όσον αφορά την παιδική εγκληματικότητα, θα έπρεπε παραδειγματιστικά και με μεγάλο παράδειγμα να τιμωρηθούν γονείς» πρόσθεσε, ακόμα, ο Πέτρος Ξεκούκης στη νέα τηλεοπτική του συνέντευξη στο μαγκαζίνο της Φαίης Σκορδά στο MEGA.