Πέτρος Κουσουλός για την υπόθεση του καναλάρχη: «Ας μας πει ο κύριος Λαμπίρης ποια ήταν η ακριβής σχέση μαζί του»

Πέτρος Κουσουλός

"Συνεχίζουμε το ρεπορτάζ, γιατί όλα αυτά που φαίνεται να συμβαίνουν γύρω από την υπόθεση είναι προβληματικά", αναφέρει ο Πέτρος Κουσουλός.

Ο Πέτρος Κουσουλός έχει δεχθεί μήνυση από τον δικηγόρο του εκλιπόντος μετόχου του τηλεοπτικού σταθμού Kontra Channel, Κωνσταντίνου Παπανικόλα. Ο γνωστός δημοσιογράφος μέσα από την εφημερίδα ΜΠΑΜ την οποία εκδίδει, κατηγόρησε τον στενό συνεργάτη του εκλιπόντος, Σπύρο Λαμπίρη, για εμπλοκή σε εγκληματική οργάνωση.

«Αυτό που δημοσιεύσαμε εμείς την Κυριακή στην εφημερίδα είναι ότι ήδη από τον περασμένο Μάρτιο έχει κατατεθεί μία μηνυτήρια αναφορά από δύο πρώην στενούς συνεργάτες του Παπανικόλα, οι οποίοι στρέφονται κατά του κυρίου Λαμπίρη και μίας συνεργάτιδάς του. Υπάρχει συγκεκριμένη αναφορά στο όνομα του κυρίου Σούρλα, που ήταν πληρεξούσιος δικηγόρος του Πανανικόλα», ανέφερε αρχικά ο Πέτρος Κουσουλός.

«Σε ό,τι αφορά αυτή τη μηνυτήρια αναφορά, αυτό που ερευνάται από τη Δικαιοσύνη είναι ότι όντως φέρεται να λειτουργούσε σύμφωνα με όσα ισχυρίζονται οι ίδιοι μία εγκληματική οργάνωση με επικεφαλής τον κύριο Λαμπίρη, η οποία είχε ως στόχο να εκμεταλλευτεί τον Παπανικόλα και στο τέλος της ημέρας να βάλει χέρι στην περιουσία του», περιγράφει στη συνέχεια ο δημοσιογράφος.

«Εμείς κάναμε τη δουλειά μας. Αυτό που αποκαλύψαμε ισχύει, όντως έχει κατατεθεί αυτή η μηνυτήρια αναφορά. Φιλοξενήσαμε τις απόψεις και των δύο, του Λαμπίρη και του Σούρλα. Από κει και πέρα, ο κύριος Σούρλας δεν είναι μηνυόμενος και εάν ο κύριος Λαμπίρης θέλει να κινηθεί εναντίον μας, είναι καλοδεχούμενη κάθε δικαστική κίνηση. Θα απαντήσουμε», τονίζει ο Πέτρος Κουσουλός.

«Συνεχίζουμε το ρεπορτάζ, γιατί όλα αυτά που φαίνεται να συμβαίνουν γύρω από την υπόθεση είναι προβληματικά. Καλό θα είναι ο κύριος Λαμπίρης να μας πει ποια ήταν η ακριβής σχέση του με τον αείμνηστο Παπανικόλα», επισημαίνει κλείνοντας ο Πέτρος Κουσουλός στην κάμερα του Super Κατερίνα.