Πες τη λέξη: Τι θα δούμε στο σημερινό επεισόδιο

Πες τη λέξη

Πες τη λέξη, σήμερα στις 19:00 στην ΕΡΤ1.

Σάββατο 14 Σεπτεμβρίου και το Πες τη Λέξη ξεκινά με ακόμη ένα συναρπαστικό επεισόδιο! Ο παρουσιαστής Γιώργος Καραμίχος υποδέχεται στο εντυπωσιακό πλατό της εκπομπής, 4 αγαπημένους καλεσμένους – που θα διαδραματίσουν σημαντικό ρόλο, ο καθένας στην ομάδα του- καθώς και 2 εκλεκτούς παίκτες που συμμετέχουν στο παιχνίδι γνώσεων.

Και οι δύο ομάδες στοχεύουν στη συγκέντρωση δευτερολέπτων, έτσι ώστε οι δύο αντίπαλοι παίκτες να οδηγηθούν στο μεγάλο τελικό γύρο με όσο το δυνατόν περισσότερο χρόνο και να διεκδικήσουν τόσο το χρηματικό έπαθλο του επεισοδίου, που είναι 1000 ευρώ, όσο και το χρηματικό έπαθλο της θυρίδας του «Πες τη Λέξη», που έχει φθάσει στο απίστευτο ποσό των 163.500 ευρώ!

Η πορτοκαλί ομάδα απαρτίζεται από την δημοσιογράφο Ναταλία Αργυράκη τον δημοσιογράφο και ραδ. παραγωγό Γιάννη Κορδώνη.

Αντίστοιχα στην μπλε ομάδα θα δούμε την ηθοποιό και ραδ. παραγωγό Μαρία Κωνσταντάκη και τον ραδ. παραγωγό Στάθη Χριστοφορίδη .

Η διαδρομή από το Α ως το Ω δεν έχει υπάρξει ποτέ ξανά τόσο αγωνιώδης και συναρπαστική! Γιατί στο «Πες τη Λέξη» κάθε δευτερόλεπτο μετράει! Και κάθε γράμμα κρύβει και μία λέξη. Παρουσιαστής όλων των φοβερών αναμετρήσεων είναι ο αγαπημένος ηθοποιός Γιώργος Καραμίχος, ο οποίος εξηγεί τους κανόνες και συντονίζει το παιχνίδι.

Πόσες ερωτήσεις θα τολμήσουν να απαντήσουν οι ομάδες μας και ποιος παίκτης θα συγκεντρώσει τα περισσότερα δευτερόλεπτα που θα του φανούν άκρως χρήσιμα στον τελικό γύρο;

Ποιος παίκτης θα κερδίσει το χρηματικό έπαθλο των 1.000 ευρώ;

Θα καταφέρει κάποιος να κερδίσει το ποσό των 163.500 ευρώ που βρίσκονται στη θυρίδα ή θα αυξηθεί ακόμη κατά 1.500 ευρώ ώστε να διεκδικήσει το πόσο των 165.000 ευρώ στο επεισόδιο της Κυριακής;