Zappit

Περικλής Κονδυλάτος: «Η Acyn Medya με θέλει βρώμικο στις ζούγκλες»

"Θα μας τον δώσουν ως έπαθλο; Θα πρέπει να τον γυρίσουμε πίσω; Δεν θα τον φάμε δηλαδή, γιατί τα έπαθλα τα τρώγαμε" απαντά για τον Ντάνο ο Περικλής Κονδυλάτος.

Το παρών σε event μόδας έδωσε το βράδυ της Παρασκευής ο Περικλής Κονδυλάτος. Ο γνωστός σχεδιαστής κοσμημάτων μίλησε στις κάμερες των ψυχαγωγικών εκπομπών για τη συμμετοχή του στον All-Star κύκλο του Survivor, τον Γιώργο Αγγελόπουλο αλλά και τις τελευταίες δηλώσεις του Νίκου Αποστολόπουλου.

«Η Acun Medya με θέλει βρώμικο στις ζούγκλες» σχολιάζει ο Περικλής Κονδυλάτος, όταν ερωτάται γιατί δεν τον βλέπουμε στην κριτική επιτροπή του My Style Rocks.

Για το ενδεχόμενο να δούμε τον Γιώργο Αγγελόπουλο ως… έπαθλο στο Survivor, ο ίδιος απαντά: «Θα μας τον δώσουν ως έπαθλο; Θα πρέπει να τον γυρίσουμε πίσω; Δεν θα τον φάμε δηλαδή, γιατί τα έπαθλα τα τρώγαμε. Ακούγεται προκλητικό να πάρεις έπαθλο άνθρωπο».

Όταν του ζητήθηκε να σχολιάσει τις δηλώσεις του Νίκου Αποστολόπουλου από το ίδιο event, ο Περικλής Κονδυλάτος απάντησε: «Δεν είναι ωραίο για τον ίδιο, να μεγαλώνει ένας άνθρωπος και να βγάζει αυτή την πικρία».