Περικλής Κονδυλάτος για Αντελίνα Βαρθακούρη: «Πήρα ελπίδα ότι η γυναίκα θα επιστρέψει στα καθήκοντά της»

Περικλής Κονδυλάτος

«Η Αντελίνα Βαρθακούρη είναι σωστή, γιατί έχει βρει τις ισορροπίες της. Δείχνει ένα πρότυπο γυναίκας που όλοι θα θέλαμε δίπλα μας», είπε ο Περικλής Κονδυλάτος.

Για όλα μίλησε ο Περικλής Κονδυλάτος στο Πρωινό. Ο γνωστός σχεδιαστής κοσμημάτων αναφέρθηκε στον Κυριάκο Βελόπουλο, την Έλενα Χριστοπούλου, την Ηλιάνα Παπαγεωργίου, αλλά και την Αντελίνα Βαρθακούρη.

«Πολύ σωστά τα λέει ο Κυριάκος Βελόπουλος, ζούμε σε μια εποχή μεγάλης παρακμής. Ο Κυριάκος Βελόπουλος, τον οποίο έχω γνωρίσει, είναι ένας αξιολόγος και γλυκός άνθρωπος, σε εκπλήσει ευχάριστα», είπε αρχικά ο Περικλής Κονδυλάτος.

Ο Περικλής Κονδυλάτος είπε στη συνέχεια: Το ποσό που κατέβαλε η Έλενα Χριστοπούλου στην Ηλιάνα Παπαγεωργίου δεν έχει σχέση με τη δικαστική διαμάχη που έχουν. Αυτό δείχνει ότι η Έλενα είναι νομοταγής. Η Έλενα έδωσε τη συνέντευξη γιατί δεν γίνεται να μιλάει μόνο η μία πλευρά.

Τη λέξη “μητέρα” τη χρησιμοποιούσαν χαριτολογώντας, γιατί τη μητέρα σου δεν την εκθέτεις. Για μένα, όλη αυτή η ιστορία είναι μια ιστορία αγνωμοσύνης. Έτσι όπως έχει καταντήσει η τηλεόραση, δεν πρέπει να είσαι περήφανος, αλλά να ντρέπεσαι. Υπάρχουν σωστοί άνθρωποι στην τηλεόραση, αλλά δεν είναι η πλειοψηφία».

Κλείνοντας, ο Περικλής Κονδυλάτος ανέφερε: «Η Αντελίνα Βαρθακούρη είναι σωστή, γιατί έχει βρει τις ισορροπίες της. Δείχνει ένα πρότυπο γυναίκας που όλοι θα θέλαμε δίπλα μας. Πήρα ελπίδα ότι η γυναίκα θα επιστρέψει στα καθήκοντά της, που είναι, πρωτίστως, να στηρίξει την οικογένειά της. Όσες εργαζόμενες ξέρω, μου λένε “μακάρι να είχαμε έναν πλούσιο άντρα να έμενα στο σπίτι με τα παιδιά”».