Πέγκυ Ζήνα: «Πριν βγω στη σκηνή, οραματίζομαι ότι με λούζουν με αστέρια δυο συγκεκριμένοι άνθρωποι»

Πέγκυ Ζήνα

"Πάντα και ο άντρας μου, που είναι από κάτω, μου δίνει την ασφάλεια και την αγάπη που χρειάζομαι" δηλώνει η Πέγκυ Ζήνα.

Η Πέγκυ Ζήνα ξεκίνησε τις χειμερινές της εμφανίσεις, σε γνωστό νυχτερινό μαγαζί της Αθήνας, για να την συναντήσουν βεβαίως οι δημοσιογράφοι και τα τηλεοπτικά συνεργεία. Μεταξύ άλλων, δε, η λαμπερή τραγουδίστρια αναφέρθηκε τόσο στο γούρι που έχει πριν βγει στη σκηνή όσο και στις δουλειές του σπιτιού.

Πιο συγκεκριμένα, η Πέγκυ Ζήνα σημείωσε χαρακτηριστικά πως «σήμερα είναι η επίσημη μας πρεμιέρα! Πριν φύγω από το σπίτι, η κόρη μου μού δίνει ένα φιλί στον λαιμό. Κάνω τον σταυρό μου και οραματίζομαι ότι με λούζουν με αστέρια δυο συγκεκριμένοι άνθρωποι, οι οποίοι έχουν φύγει από τη ζωή».

«Έτσι παίρνω το γούρι μου και βγαίνω στη σκηνή. Βέβαια πάντα και ο άντρας μου, ο οποίος είναι από κάτω, μου δίνει την ασφάλεια και την αγάπη που χρειάζομαι εκείνη την ώρα».

«Στο σπίτι προσπαθώ στη μαγειρική, με έχει βάλει η Ηλέκτρα αυτό το κομμάτι και, όταν ακούω καλά λόγια, μου αρέσει πάρα πολύ γιατί δεν είχα και ποτέ μεγάλο ταλέντο. Σιγά σιγά όμως μαθαίνω. Τις υπόλοιπες δουλειές του σπιτιού, όταν έχω βοήθεια, δεν τις κάνω γιατί συνεργάζομαι με μια πολύ καλή γυναίκα αλλά, όταν χρειαστεί, ναι τα γνωρίζω και τα κάνω όλα» συμπλήρωσε ακόμα, με χαμόγελο, η Πέγκυ Ζήνα στην κάμερα της εκπομπής της εκπομπής της Σταματίνας Τσιμτσιλή, Happy Day στον Alpha