Zappit

Παύλος Κοντογιαννίδης: «Πάρτε τηλέφωνο στα κανάλια και πείτε το εσείς, εγώ δεν έχω τα νούμερά τους»

"Δεν θα μου άρεσε να παίξω το "Τι Ψυχή" στον κινηματογράφο. Ας το γυρίσουν να το δούμε και θα το κρίνουμε".

Δηλώσεις στην κάμερα του Breakfast@Star και τον ρεπόρτερ Πάνο Παπαδόπουλο έκανε ο Παύλος Κοντογιαννίδης. Ο γνωστός ηθοποιός ρωτήθηκε για την κινηματογραφική επιστροφή της σειράς «Τι Ψυχή Θα Παραδώσεις Μωρή;», στην οποία συμμετείχε κι ο ίδιος το μακρινό 2000, ενώ στέλνει και το δικό του μήνυμα για το politically correct στον χώρο της Τέχνης.

«Δεν έχω τα τηλέφωνα των καναλιών. Πάρτε τηλέφωνο εσείς και πείτε ότι υπάρχει μια απαίτηση να βγει ο Κοντογιαννίδης στην τηλεόραση. Θα κρίνουμε τον ρόλο και το σενάριο στην αρχή και θα δούμε αν θα παίξουμε», είπε αρχικά ο Παύλος Κοντογιαννίδης.

«Δεν θα μου άρεσε να παίξω το «Τι Ψυχή» στον κινηματογράφο, γιατί αυτό ξεκίνησε ως σήριαλ των 6 επεισοδίων και σταμάτησε για διάφορους λόγους, ενώ θα μπορούσε να φτάσει τα 1006. Ας το γυρίσουν να το δούμε και θα το κρίνουμε», απαντά σε σχετική ερώτηση ο ηθοποιός.

«Είμαι πολύ αυθόρμητος σε όλα εγώ, σε συνεντεύξεις, στους ρόλους μου, στα πάντα. Καθένας κρίνεται για αυτό που λέει και είναι υπεύθυνος των πράξεών του. Όλοι έχουν τους θεατές που δικαιούνται, εμείς δεν μπορούμε να πούμε τίποτα», σχολιάζει ο Παύλος Κοντογιαννίδης για την πολιτική ορθότητα στη σάτιρα και στην κωμωδία.