Zappit

Παντελής Τουτουντζής και Νάσος Τσιβγούλης στην πρώτη τους κοινή συνέντευξη μετά το γάμο

«Ήταν επιθυμία μας να γίνει ο γάμος μας σε κλειστό κύκλο, αν και πήρε λίγο παραπάνω διαστάσεις απ’ ότι θα έπρεπε», είπε ο Νάσος Τσιβγούλης.

Την πρώτη τους κοινή συνέντευξη μετά το γάμο τους έδωσαν οι Παντελής Τουτουντζής και Νάσος Τσιβγούλης στο Breakfast@star και τον Πάνο Παπαδόπουλο. Οι δυο τους μίλησαν για το πώς βίωσαν την τελετή, για την Ελένη Φουρέιρα, την ελληνική κοινωνία, αλλά και τον Μάρκο Σεφερλή και τη σάτιρα.

«Ήταν επιθυμία μας να γίνει ο γάμος μας σε κλειστό κύκλο, αν και πήρε λίγο παραπάνω διαστάσεις απ’ ότι θα έπρεπε. Δεν καταλαβαίνω γιατί στην Ελλάδα πρέπει να είναι είδηση ο γάμος ενός ομόφυλου ζευγαριού. Δεν έγινε κάτι παράλογο, ούτε υπερβολικό. Η Ελένη Φουρέιρα είναι φίλη μας και είναι χαρά μας που έγινε κουμπάρα μας», είπε αρχικά ο Νάσος Τσιβγούλης.

Ο Παντελής Τουτουντζής είπε από την πλευρά του: «Ξέρω αυτά που ενοχλούν τον Νάσο, τα περίμενα, αλλά μένουμε στο καλό. Έχει εξελιχθεί η ελληνική κοινωνία, αλλά υπάρχει ακόμα μία ομάδα ανθρώπων που κάνει μπούλινγκ».

Όσον αφορά τη σάτιρα του Μάρκου Σεφερλή, ο Νάσος Τσιβγούλης είπε: «Πιστεύω στη σάτιρα και στην ελευθερία της έκφρασης, αλλά πρέπει να είναι τόσο όσο. Η σάτιρα θα πρέπει να έχει κάποια όρια, όταν θίγονται τα ανθρώπινα δικαιώματα».

Ο Παντελής Τουτουντζής τόνισε: «Κανένας καλλιτέχνης δεν κάνει σάτιρα με σκοπό να κοροϊδέψει. Από το να πας στην εύκολη λύση με καυστικό σχόλιο, πήγαινε κάπου πιο βαθιά, πιο έξυπνα. Εγώ δεν γελάω με αυτό το χιούμορ».