Παντελής Τουτουντζής – Αντέδρασε με το σχόλιο στον αέρα για τον γάμο του: «Ακούγεται περίεργη η ερώτησή σου»

Παντελής Τουτουντζής

"Υπό ποια έννοια ρωτάς; Τι σημαίνει "είναι αυτή η εικόνα"; Ξεκαθάρισε τι με ρωτάς και θα σου απαντήσω καταλλήλως. Θα σου απαντήσω, γιατί φαίνεται ότι ενδιαφέρεσαι".

Παρών στην πρεμιέρα της Κατερίνας Καινούργιου ήταν ο Παντελής Τουτουντζής. Ο γνωστός make-up artist βρέθηκε στο πλατό της εκπομπής για να μιλήσει για τον λαμπερό του γάμο στην Κρήτη, ο οποίος τράβηξε τα φώτα της δημοσιότητας με τις εντυπωσιακές εικόνες που έκαναν τον γύρο του διαδικτύου.

«Κάθε φορά που βλέπω τα βίντεο του γάμου συγκινούμαι, γιατί τα κορίτσια, που είμαστε φίλοι από 11 χρονών, όταν συζητούσαμε για τους γάμους σαν παιδάκια, πάντα η συζήτηση είχε ένα: κι εσύ τι θα κάνεις; Σε λυγμούς ξεσπάσανε. Ήταν φίλοι που με αγαπάνε και με είδαν να δικαιώνομαι, οπότε δεν μπορώ να μείνω στο αρνητικό», είπε αρχικά ο Παντελής Τουτουντζής.

«Το είδα την επόμενη μέρα στο Instagram, κατάρες. «Να ψοφήσετε», «Ντροπή της κοινωνίας». Με μηδενικά προφίλ, βέβαια, γι’ αυτό και έτρωγαν όλοι block. Για μένα είναι μια βαθιά δικαίωση, η ασφάλεια των παιδιών και η δική μου. Αν πάθαινα κάτι, δεν θα μπορούσε ο Νάσος να μπει στο νοσοκομείο να με δει. Γιατί η δική μου ευτυχία να είναι κεκλεισμένων των θυρών; Δεν είχε να κάνει με δημοσιότητα», περιέγραψε αμέσως μετά ο γνωστός make-up artist.

Τον λόγο πήρε στη συνέχεια η Κατερίνα Παπακωστοπούλου, ρωτώντας τον σχετικά με τον ειδυλλιακό γάμο: «Με εντυπωσίασε η εικόνα των παιδιών σου, δεν ήξερα ότι έχεις ένα αγοράκι κι ένα κοριτσάκι. Η μέση Ελληνίδα μαμά που μας βλέπει και μπορεί να έχει έναν δισταγμό και να τη δικαιολογήσουμε. Μπορεί να σκεφτεί μέσα της: είναι εικόνα αυτή για τα παιδιά και δη για ένα κοριτσάκι; Τι θα της απαντούσες;».

«Υπό ποια έννοια ρωτάς; Τι σημαίνει «είναι αυτή η εικόνα»; Γιατί ακούγεται περίεργη η ερώτησή σου. Ξεκαθάρισε τι με ρωτάς και θα σου απαντήσω καταλλήλως», αντέδρασε ο Παντελής Τουτουντζής.

«Α θέλεις να το πάμε από την αρχή που γράφονται οι σελίδες εσύ. Παιδιά, στο 2024; Θα σου απαντήσω, γιατί φαίνεται ότι ενδιαφέρεσαι», απάντησε ο Παντελής Τουτουντζής και τοποθετήθηκε εκτενώς για τον γάμο και τη σχέση με τα παιδιά του.