Πάνος Μουζουράκης σε Σταρόβα: «Δεν έχω κρατήσει την υπόσχεση μου, συγνώμη Δημήτρη μου»

Πάνος Μουζουράκης

"Δεν με έχουν ενημερώσει ακόμα επίσημα αν θα είμαι στο The Voice" παραδέχθηκε, επίσης, ο Πάνος Μουζουράκης.

Ο Πάνος Μουζουράκης μίλησε στην κάμερα της νέας εκπομπής της Φαίης Σκορδά, Buongiorno το πρωινό της Δευτέρας στο Μεγάλο κανάλι. Ανάμεσα σε άλλα, δε, ο γνωστός τραγουδιστής κλήθηκε να τοποθετηθεί για τη φημολογούμενη συμμετοχή στο νέο κύκλο του Voice αλλά και για την επικοινωνία που είχε με τον Δημήτρη Σταρόβα μετά την περιπέτεια της υγείας του.

Πιο συγκεκριμένα, ο Πάνος Μουζουράκης σημείωσε χαρακτηριστικά πως «δεν με έχουν ενημερώσει ακόμα επίσημα αν θα είμαι στο The Voice. Την δική μου πρόθεση, για να είμαι ξανά, την προδίδει το χαμόγελο και η αντίδραση μου».

«Αυτή την περίοδο είμαι πραγματικά από τους πιο τυχερούς ανθρώπους που έχω γνωρίσει στη ζωή μου! Μερικές φορές στεναχωριέμαι δηλαδή που δεν έχετε όλοι την ίδια τύχη».

«Με τον Δημήτρη Σταρόβα έχουμε μιλήσει μια δυο φορές στο τηλέφωνο. Δεν έχασε το χιούμορ του ποτέ μέσα σε όλη αυτή την περιπέτεια. Ανυπομονώ να τον δω από κοντά, έχουμε υποσχεθεί ότι θα πιούμε και καφέ αλλά δεν έχω κρατήσει ακόμα την υπόσχεση μου. Συγνώμη Δημήτρη μου» πρόσθεσε, ακόμα, ο Πάνος Μουζουράκης στην κάμερα της νέας εκπομπής της Φαίης Σκορδά, Buongiorno και τη δημοσιογράφο Βασιλική Μπασιούρη το πρωινό της Δευτέρας στο MEGA.