Παναγιώτης Ραφαηλίδης: «Νιώθω ότι στην τηλεόραση είμαι άοσμος, διακριτικός, εκτός κλίματος»

Παναγιώτης Ραφαηλίδης

"Πειράζει που θεωρώ ότι και οι δύο έχουν άδικο ή ότι το θέμα όλo είναι ευτελές και ανούσιο;" αναρωτιέται ο Παναγιώτης Ραφαηλίδης.

Ο Παναγιώτης Ραφαηλίδης βρέθηκε καλεσμένος του Γρηγόρη Αρναούτογλου, στο νέο επεισόδιο για το The 2night Show στον ΑΝΤ1, το βράδυ της Δευτέρας. Ο γνωστός τραγουδιστής και τηλεοπτικός συνεργάτης της Ναταλίας Γερμανού αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, στην τηλεοπτική του διαδρομή και τον τρόπο με τον οποίο διαχειρίζεται θέματα στον τηλεοπτικό αέρα.

Ειδικότερα, ο οικοδεσπότης της εκπομπής υπογράμμισε αρχικά πως «είσαι καλός και σε βλέπω ότι σπας αυγά, αυτό σου το δίνω! Δηλαδή αν κάτι δεν σου αρέσει, δεν ‘πα να είναι 100 άτομα από την μια, εσύ είσαι από την άλλη». Τότε, λοιπόν, ο Παναγιώτης Ραφαηλίδης τοποθετήθηκε ως εξής.

«Πολύ το εκτιμώ αυτό που λες, επειδή το λες και συ ειδικά γιατί κοίτα πόσο διαφορετική άποψη έχει ο καθένας για τον εαυτό του και πόσο διαφορετικά είναι τα μάτια με τα οποία τον βλέπουν οι άλλοι. Εγώ νιώθω ότι στην τηλεόραση είμαι άοσμος, διακριτικός, λίγο εκτός του κλίματος της τηλεόρασης. Σε πολλές ιστορίες, ας πούμε, που σχολιάστικα μπαίνουμε για να αναλύσουμε και πρέπει να είμαστε με τον έναν ή τον άλλον, πολύ συχνά τις βλέπω και σκέφτομαι αν πειράζει που δεν είμαι με κανέναν από τους δύο».

«Πειράζει που θεωρώ ότι και οι δύο έχουν άδικο ή ότι το θέμα όλο, που αναλύουμε, είναι ευτελές και ανούσιο;» συμπλήρωσε ακόμα, με ειλικρίνεια, ο Παναγιώτης Ραφαηλίδης στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου το βράδυ της Δευτέρας.