Ορθούλα Παπαδάκου: «Μέχρι να γίνει η διάγνωσή μου δεν ήξερα τι είχα, πέρασα μια τρέλα»

Ορθούλα Παπαδάκου

«Ξαναπήγα ένα βήμα πίσω όταν έχασα τον ανιψιό μου, το 2017, δεν μπορούσα να ελέγξω τη στεναχώρια μου», είπε η Ορθούλα Παπαδάκου.

Η Ορθούλα Παπαδάκου παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή «Breakfast@star» και τη Λιλή Πυράκη. Η επιχειρηματίας μίλησε για την απόφασή της να φύγει από τα φώτα της δημοσιότητας πριν από χρόνια, για την εμπειρία της στο Survivor, αλλά και για την διάγνωσή της με σκλήρυνση κατά πλάκας.

«Αποτραβήχτηκα από τα φώτα της δημοσιότητας το 2011 γιατί κουράστηκα. Γύρισα στο πτυχίο μου και δούλευα σε μια πολυεθνική. Έχω αφήσει ένα καλό όνομα και με ευχαριστεί το ότι ο κόσμος με θυμάται. Ήταν πρόκληση για μένα το πόσο θα αντέξω στο παιχνίδι. Δεν περίμενα αυτή τη δημοσιότητα.

Ο τελικός στο δικό μας Survivor χτύπησε 90%! Κάποια στιγμή με επηρέασε η δημοσιότητα και… ξέφυγα! Με βοήθησε η οικογένειά μου να προσγειωθώ. Δεν θα έμπαινα ξανά στο χώρο της showbiz, δεν με ενδιέφερε ποτέ η προβολή», είπε η Ορθούλα Παπαδάκου.

Η Ορθούλα Παπαδάκου ανέφερε επίσης: «Μέχρι να γίνει η διάγνωσή μου, δεν ήξερα τι είχα, πέρασα μια τρέλα. Δόξα τω θεώ είμαι μια χαρά. Ξαναπήγα ένα βήμα πίσω όταν έχασα τον ανιψιό μου, το 2017, δεν μπορούσα να ελέγξω τη στεναχώρια μου. Έχω μεγάλη δύναμη μέσα μου».