Zappit

Ορφέας Αυγουστίδης – Για ποιο λόγο δεν βρίσκεται φέτος στην τηλεόραση;

"Κάποια στιγμή ο κόσμος θα βαρεθεί να βλέπει τη μούρη σου και θα θέλει να γυρίσει σελίδα", λέει ο Ορφέας Αυγουστίδης.

Ο Ορφέας Αυγουστίδης κάθισε στον καναπέ του Στούντιο 4, το απόγευμα της Τετάρτης και ανάμεσα στα όσα συζήτησε με τη Νάνσυ Ζαμπέτογλου και τον Θανάση Αναγνωστόπουλο, ήταν και η φετινή του τηλεοπτική απουσία. Ο ηθοποιός μετά την ολοκλήρωση του Σασμού, επέλεξε να μην κάνει φέτος τηλεόραση και ο ίδιος εξήγησε τους λόγους.

«Ήταν πολύ ο καιρός που έλεγαν για τα επόμενα τηλεοπτικά πρότζεκτ, οπότε είχα κι εγώ πολύ καιρό για να το πάρω μέσα μου και να το σκεφτώ, πολλούς μήνες. Δεν ήταν μια απόφαση που πήρα σε ένα τηλεφώνημα, ναι ή όχι.

Δεν θα πω εύκολα ότι δεν ήταν καλές οι δουλειές ή αν ήταν καλές θα έκανα. Όχι. Και η πιο καλή δουλειά να ήταν, θα έκανα τα πάντα να γινόταν αργότερα. Ο χρόνος που περνάω με την οικογένειά μου και που συνδέομαι και με μένα για να δω τι θα κάνω μετά και στο θέατρο και στη δουλειά γενικότερα, ήταν απαραίτητος. Πάμε από τη μία δουλειά στην άλλη από ανασφάλεια.

Δεν είναι ότι δεν εργάζομαι. Δουλεύω κάθε μέρα στο θέατρο, όπως δούλευα και πριν το καθημερινό σίριαλ. Οπότε λες ότι από τη στιγμή που έχεις δώσει σε αυτή τη σειρά τόσο χρόνο και τόσο χώρο και έχεις φτάσει και σε ένα σημείο που ζεις κι εσύ αξιοπρεπώς, γιατί να μη μπορείς ξανά να επιστρέψεις εκεί», είπε ο Ορφέας Αυγουστίδης.

«Κάποια στιγμή ο κόσμος θα βαρεθεί να βλέπει τη μούρη σου και θα θέλει να γυρίσει σελίδα. Χρειάζεται να κάνει κι ένα διάλειμμα κάποιος. Στο θέατρο θα έρθει ο άλλος να σε δει για μιάμιση ώρα φέτος, δεν θα έρθει να δει για 174 ώρες φέτος», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Ορφέας Αυγουστίδης.