Ορέστης Τζιόβας: «Έχω «χτυπήσει» 24ωρο στο Playstation χωρίς ύπνο και μεγάλα διαλείμματα»

Ορέστης Τζιόβας

"Συνήθως παίζω με φίλους και από το εξωτερικό οπότε μας φέρνει κοντά αυτό αλλά μετά παραγίνεται λίγο" διευκρινίζει ο Ορέστης Τζίοβας.

Ο Ορέστης Τζιόβας βρέθηκε καλεσμένης του Φώτη Σεργουλόπουλου και της Τζένης Μελιτά, το πρωινό της Τετάρτης, στο πλατό της εκπομπής «Πρωίαν σε είδον» στην ΕΡΤ. Ανάμεσα σε άλλα, δε, ο δημοφιλής ηθοποιός αποκάλυψε την μεγάλη του αδυναμία στα βιντεοπαιχνίδια για την οποία και έχει χαραμίσει 24ωρα!

Πιο συγκεκριμένα, ο Ορέστης Τζιόβας εκμυστηρεύτηκε στο δίδυμο των παρουσιαστών πως «η ενέργεια μου μπορώ να πω ότι ανεβαίνει με τα χρόνια. Πιο δραστήριος είμαι τώρα που μεγάλωσα, ενώ παλιά ήμουν πιο ράθυμος. Δεν ξέρω για ποιο λόγο, είναι θέμα προσωπικότητας; Αλλάζει η προσωπικότητα και έχει αλλάξει η προσωπικότητα μου. Δηλαδή η αντοχή η ανθρώπινη είναι για όλους, οπότε το σώμα έχει την δυνατότητα, συνήθως το πνεύμα είναι που δεν το εκμεταλλεύεται το σώμα».

«Δεν μ’ αρέσει πολύ το πρωί, πιο πολύ μ’ αρέσει το βράδυ. Να πω την αλήθεια για τα γυρίσματα μου, όχι μόνο θα σηκωθώ, είναι πιο παραγωγικό το πρωί τελικά. Απλά το βράδυ εμένα μ’ αρέσει που κοιμούνται όλοι και δεν σε ενοχλεί κανένας! Βάζεις και το Playstation και παίζεις. Παίζω ακόμα αλλά νομίζω πως είναι κάτι που θέλω να το βγάλω πια από τη ζωή μου. Νομίζω ότι μου τρώει πάρα πολύ χρόνο».

«Μέχρι και 24ωρο έχω «χτυπήσει» με άλλους! Με διαλείμματα αλλά… 24 ώρες, χωρίς ύπνο εννοώ ενδιάμεσα ή διάλειμμα μεγάλο. Θέλω να το βγάλω από τη ζωή μου αυτό γιατί πραγματικά δεν είναι τόσο παραγωγικό. Δεν παίζω όμως μόνος μου, συνήθως παίζω με φίλους μου και με φίλους από το εξωτερικό οπότε μας φέρνει κοντά αυτό αλλά μετά παραγίνεται λίγο» πρόσθεσε, εν συνεχεία, ο Ορέστης Τζιόβας σε αυτή τη νέα του εμφάνιση στο καθημερινό μαγκαζίνο της δημόσιας τηλεόρασης.