Zappit

Ορέστης Χαλκιάς: «Τι σε νοιάζει ρε αν φιλιούνται 2 άνδρες»

"Αν εγώ κάθομαι κι απαντώ σε αυτόν που δεν καταλαβαίνει ότι όταν φιλιούνται δύο άντρες είναι γιατί αγαπιούνται ή γουστάρουν ο ένας τον άλλον..." ανέφερε ο Ορέστης Χαλκιάς.

Ο Ορέστης Χαλκιάς καλεσμένος στο Στούντιο 4 το απόγευμα της Παρασκευής μίλησε για το πως απαντά στα ομοφοβικά σχόλια που μπορεί να ακούσει για ανθρώπους γύρω του.

«Εγώ δεν απαντώ. Παιδιά εγώ είμαι ΠΑΟΚ, αν απαντήσω θα απαντήσω πολύ και δεν θέλω να μπω σε αυτή τη διαδικασία γιατί μετά πως θα ανοίξει αυτός ο διάλογος; Προσπαθώ να το πετάξω αυτό από πάνω μου. Αν εγώ κάθομαι κι απαντώ σε αυτόν που δεν καταλαβαίνει ότι όταν φιλιούνται δύο άντρες είναι γιατί αγαπιούνται ή γουστάρουν ο ένας τον άλλον… Τι σε νοιάζει εσένα ρε; Τι να του πω; Θα καταλάβει; Δεν θα του πω τίποτα. Δεν χρειάζεται» είπε ο Ορέστης Χαλκιάς.

«Κι εγώ εξοργίζομαι και θέλω να επιτεθώ, αλλά θέλω να κρατήσω κόντρα. Έχω έρθει για άλλο λόγο σε αυτή τη ζωή. Δεν παραιτούμαι κατευθείαν. Έχουν αλλάξει αυτά. Μία φίλη μου για παράδειγμα το αγόρι της δεν ήθελε ούτε να το δει το Maestro, επειδή ήξερε ότι υπάρχει μέσα γκέι ρόλος κι έρωτας. Με το που το είδε, ήταν αυτό που ήταν για εμένα ο στόχος κι είπε: κρίμα τα παιδιά, γιατί να μην ζούνε έτσι; Είναι μία νίκη. Τώρα ο άλλος που είναι αούγκανος κι έχει μάθει σε αυτό το πρότυπο, δεν έχω χρόνο να ασχοληθώ μαζί του. Καλύτερα να ασχοληθώ με τα θετικά κι όμορφα.» συμπλήρωσε ο Ορέστης Χαλκιάς.